Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυ Μαγγίρα - Το μοναδικό πρόσωπο που κράτησε στη νέα της εκπομπή από το OPEN στον ΑΝΤ1

Όλο το ρεπορτάζ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν για την εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κανάλι, προκαλώντας έκπληξη στους τηλεθεατές, καθώς η ομάδα της είχε "δέσει" και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ ικανοποιητικά (δείτε εδώ τι συνέβη πραγματικά).

Αμέσως ξεκίνησαν να διαδίδονται πληροφορίες για το νέο της επαγγελματικό βήμα, ωστόσο το Youweekly γνώριζε ήδη πως η παρουσιάστρια πρόκειται να "μετακομίσει" στον ΑΝΤ1, σε ένα πρότζεκτ διάρκειας τριών ωρών, και συγκεκριμένα 10:00 - 13:00, σε μία ζώνη που ο σταθμός είχε πολύ καιρό να αξιοποιήσει.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, λοιπόν, η Μπέττυ Μαγγίρα θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου με την ανανεωμένη της ομάδα. Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ο μόνος που την ακολούθησε από την προηγούμενη παρέα της, ενώ δίπλα της θα βρίσκονται πλέον και ο Τάσος Μπιμπισίδης και η Τζο Κουτσοκώστα. Σε αναζήτηση βρίσκονται ακόμη όλοι τους για τον τίτλο της εκπομπής.

Η ανάρτησή της για το φινάλε του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''

Την Πέμπτη 6/7 η ίδια έκανε την πρώτη ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram για την αποχώρησή της από το OPEN (δείτε εδώ γιατί η Μπέττυ Μαγγίρα είναι τόσο περιζήτητη παρουσιάστρια).

Αν διαβάσει κανείς όσα συνοδεύουν το post της Μπέττυ Μαγγίρα αντιλαμβάνεται, πως ουσιαστικά κλείνει ένα κύκλο, ευχαριστώντας όσους είχε στο πλευρό της, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει κάποια επίσημη απόφαση ή επιλογή!

«Τα τρέηλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα , κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά ,συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό ! 2 αξέχαστα χρόνια , παρά πολλά τρέηλερ παρά πολλά ευτράπελα !!! Ήταν η χαλάρωση μας , η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι' αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια … »,