Θέμης Κανέλλος: Πήγε να πάρει αναβολή από τον στρατό με κοντή μαύρη φούστα - «Ένα χαλαρό outfit να τον τιμήσουμε»

«Ερντογάν, έλα αν τολμάς!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@itsthemicornbitch
Instagram/@itsthemicornbitch

Πρώτο θέμα συζήτησης κατάφερε να γίνει ξανά ο πρώην παίκτης του Big Brother, Θέμης Κανέλλος, μετά την... καθόλου απαρατήρητη θα έλεγε κανείς, εμφάνισή του στο Φρουραρχείο Αθηνών. Ο γνωστός youtuber παρέλαβε χαρτί παρουσίασης από τον στρατό κι έτρεξε κατευθείαν να πάρει την απαλλαγή του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μάλιστα, μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης δημοσίευσε ένα βίντεο από την στιγμή που πηγαίνει στο Φρουραρχείο Αθηνών λέγοντας χαρακτηριστικά «Ερντογάν, έλα αν τολμάς. Μου ήρθε τώρα το χαρτί για τον στρατό και πάμε μαζί στον στρατό. Ένα χαλαρό outfit, κάτι απλό για τον στρατό να τον τιμήσουμε. Λέτε να με βάλουν πρώτη γραμμή;», ενώ λίγο αργότερα δήλωσε «Έχω έρθει να πάρω απαλλαγή από τον στρατό και περιμένω 1 ώρα όρθια»!

Η ανάρτηση του Θέμη Κανέλλου

Μετά την επέμβαση στα οπίσθια του φαίνεται πως η αυτοπεποίθησή του έχει πάει στα ύψη και τα μίνι φορέματα και οι κοντές φούστες πρωταγωνιστούν στην ντουλάπα του...

Η εμφάνισή του πριν 5 χρόνια

Ο Θέμης Κανέλλος πριν υιοθετήσει την περσόνα του Themicorn έκανε πειραματισμούς στην εμφάνισή του και αν ψάξει κανείς 5 χρόνια πριν στο κανάλι του στο Youtube, που ασχολείται με το make up και τη μόδα, θα δει ένα πρόσωπο που δεν μοιάζει καθόλου με το σημερινό του Θέμη.

Κι αυτό γιατί ήταν μόλις 16 χρονών, χωρίς βαρύ μακιγιάζ, χωρίς τις αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών, ψεύτικες βλεφαρίδες ή φακούς επαφής και με πολύ πιο casual ρούχα.

«Το coming out στους γονείς μου έγινε λίγο forced, δηλαδή δεν το ήθελα. Όταν ήμουν στα δεκατρία οι γονείς μου έψαξαν το κινητό μου, είδαν κάποιες συνομιλίες με κάποια αγόρια. Ήταν αρκετά για να καταλάβουν ότι κάτι παίζει με τη σεξουαλικότητά μου. Ότι δεν είμαι straight δηλαδή. Υπήρχαν κάποιες εντάσεις στις αρχές, αλλά πάντα χρειάζεται χρόνος ώστε να αντιληφθούν και να καταλάβουν τη διαφορετικότητα.

Θέλω να μπω στο σπίτι του Big Brother γιατί πιστεύω ότι η διαφορετικότητα δεν είναι κάτι τρομακτικό, δεν είμαι εξωγήινος, απλά έτυχε να μ’αρέσει το μακιγιάζ και να είμαι γκέι. Δε φταίω εγώ, έτσι γεννήθηκα. Είμαι open γκέι από τα 13 μου και θέλω να μπω στο Big Brother για να δείξω ότι το bullying το 2020 δεν είναι επιτρεπτό. Μέσα από τη συμμετοχή μου στο Big Brother θα’ θελα να περάσω ένα μεγάλο κοινωνικό μήνυμα, να αγαπάτε πάντα τον εαυτό σας και να μην ακούτε ποτέ τι σας λένε οι άλλοι και να ακολουθείτε πάντα τα όνειρά σας», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.