Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη ''Φάρμα'' - Κανονικός αγρότης ο Κουτσόπουλος με γαλότσες και τιράντες σε αχυρώνα

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chef_koutsopoulosleonidas - instagram
chef_koutsopoulosleonidas - instagram

Πριν από το καλοκαίρι κιόλας είχε γίνει γνωστό, πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα δοκιμαστεί σε ένα νέο ρόλο, διαφορετικό από αυτόν, που τον είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στο πλατό του Masterchef.

Η παρουσίαση της Φάρμας θα είναι αυτό, για το οποίο θα δοκιμαστεί ο σεφ με τον ίδιο να δέχεται με χαρά αυτή την πρόταση. Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί, που εντυπωσιάστηκαν θετικά και αρνητικά με το άκουσμα της είδησης, ωστόσο ο Κουτσόπουλος δεν επηρεάστηκε από τα σχόλια.

Δείτε επίσης: Από την Φάρμα του ANT1 στο First Dates για να γνωρίσει τον «έρωτα»

Η πρώτη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από τα γυρίσματα της Φάρμας

Μέσα από φωτογραφία, που είδαμε στο διαδίκτυο έγινε γνωστό, πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο ριάλιτι και μάλιστα έχει μπει εντελώς στο κλίμα της Φάρμας, φορώντας άκρως ''αγροτικά'' ρούχα.

φάρμα - Κουτσόπουλος
Protothema.gr

Η ανακοίνωση του STAR για την Φάρμα και τον Κουτσόπουλο

«Ο δημοφιλής chef, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ για να απολαύσουν μαζί, το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς!

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η ΦΑΡΜΑ προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση!

Οι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις!

Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης!

Στη ΦΑΡΜΑ, ο κάθε παίκτης αναμετριέται με τον εαυτό του, αλλά είναι απαραίτητο να αναμετρηθεί και με τους γύρω του. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι, οι παίκτες καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν σε αποστολές - δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, αντοχής και δεξιότητας. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μπορείς να είσαι εσύ, αυτός ή αυτή!

Το trailer των συμμετοχών, προβάλλεται ήδη στην οθόνη του Star και προσκαλεί όσους θέλουν να απολαύσουν την απόλυτη εναλλακτική δράση στη φύση!»