«Λυπάμαι!» - Στιγμές θλίψης και πόνου για τη Ρούλα Κορομηλά

Η συγκλονιστική ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί ένα δημόσιο πρόσωπο με ευαισθησίες, η οποία φροντίζει πάντα να παίρνει θέση για ζητήματα, που αφορούν σε ανισότητες και αδικίες, που μαστίζουν την κοινωνία μας καθημερινά.

Λίγο μετά το ξέσπασμα, που έκανε για σοκαριστική δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά (δείτε εδώ), στη συνέχεια, την Παρασκευή 8/9 έκανε μια νέα ανάρτηση στο instagram αναφορικά με την κακοκαιρία Daniel.

Η οργισμένη ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για την Κακοκαιρία Daniel

Μεταξύ όλων και η Ρούλα Κορομηλά παρατηρεί τις εξελίξεις από τα μέτωπα, που καταστράφηκαν από την κακοκαιρία και μάλιστα χάθηκαν ανθρώπινες ζωές (δείτε εδώ την πιο πρόσφατη καταμέτρηση νεκρών).

Κορομηλά - Daniel

Γυναίκα ηλικίας 104 ετών - «Περάσαμε πολέμους, δυστυχίες, πείνα, δεν πνιγήκαμε κιόλας»

Η μαρτυρία μιας γυναίκας ηλικίας 104 ετών, που ζει στην περιοχή Πηνειάδα, ένα χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας στο Νομό Τρικάλων συγκλονίζει, καθώς η ίδια έχει ζει πολλές κακουχίες στη ζωή της, ωστόσο έχει συγκλονιστεί από την εν λόγω κακοκαιρία.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε η κυρία Σταυρούλα Μπραζιώτη από το σχολείο, που έχει μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας των κατοίκων, που δε δύναται να μείνουν στα σπίτια τους λόγω πλυμμήρας.

Πιο αναλυτικά η ίδια τόνισε: «Είμαι 104, μικρούλα είμαι. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα στη ζωή μου. Ήταν να γίνει η καταστροφή και μετά να κινηθούν; Τι να κινηθούν τώρα; Τι να κάνουν; Περάσαμε πολέμους, δυστυχίες, πείνα, δεν πνιγήκαμε κιόλας. Τούτο εδώ το κακό δεν το έχω δει, δεν το έχω δει, πρώτη φορά στη ζωή μου», είπε η γυναίκα.