Δυσάρεστα νέα για την Καίτη Γαρμπή και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά - Τι συνέβη

«Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί για την απώλεια του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα, Παρασκευή 8/9 στην Κρήτη (δείτε εδώ την τραγική στιγμή της λιποθυμίας του αδερφού του), αλλά και για τους νεκρούς που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

Γι' αυτό, λοιπόν, η Καίτη Γαρμπή πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση μαζί με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά. Ακύρωσαν τις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει για την ερχόμενη εβδομάδα στο νησί από όπου καταγόταν το θύμα του πληρώματος του Blue Horizon και, μάλιστα, η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στα πρόσωπα εξουσίας.

Η ανακοίνωση της Καίτης Γαρμπή για τις συναυλίες της με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά

«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μια από στις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη. Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη που είχαν προγραμματιστεί για τις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη.

Εύχομαι το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτήν την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις. Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας. Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές / περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας και έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, στη στεριά όμως πουθενά» - ''Γροθιά στο στομάχι'' η μακροσκελής ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τη δολοφονία του Αντώνη

Καίτη Γαρμπή ανακοίνωση
Instagram / Καίτη Γαρμπή