Ταξίδι αστραπή πριν την πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ - Προσκύνησε στη Μονή Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα η Φαίη Σκορδά (Φωτογραφίες)

Τρεις μέρες πριν το Fay's Time βγει στον αέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να επιστρέψει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι του ΣΚΑΙ με τη νέα εκπομπή της και την ανανεωμένη ομάδα της (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση), όμως λίγο πριν την πρεμιέρα η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι αστραπή στην Αίγινα για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Παρασκευή 8/9, τρεις μέρες πριν την έναρξη του Fays' Time, φωτογραφίες από την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου του νησιού, κάνοντας αντιληπτό το γεγονός πως βρέθηκε εκεί για να προσκυνήσει.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Φαίης Σκορδά στην Αίγινα πριν την πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ

Φαίη Σκορδά προσκύνημα
Instagram / Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά ταξίδι αστραπή
Instagram / Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Αίγινα
Instagram / Φαίη Σκορδά

Τα 10 μυστικά για τη ζωή της

Σε ένα αποκαλυπτικό αφιέρωμα προχώρησε αυτή την εβδομάδα το περιοδικό YOU φέρνοντας ή μάλλον υπενθυμίζοντάς μας μικρά και μεγάλα μυστικά από της ζωές διάσημων Ελληνίδων παρουσιαστών. Πράγματα που έχουν και οι ίδιες αποκαλύψει αλλά κάπως ξεχάστηκαν στο πέρασμα των χρόνων. Μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ τα μυστικά της) το You «ξεγυμνώνει» την Ελληνίδα Star, Φαίη Σκορδά.

  • Στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού αντέγραφε το κείμενο της «Γλώσσας» δέκα φορές και κατόπιν το διάβαζε δυνατά άλλες τριάντα για να το μάθει καλά.
  • Την πρώτη φορά που την κάλεσε σπίτι του ο Γιώργος Λιάγκας παράγγειλε σουβλάκια. Μάλιστα, όταν άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας για να βρει πιάτα, βρήκε μόνο ήταν διαφημιστικά ποτήρια - από εκείνα που δίνουν στα βενζινάδικα!
  • Ο αδελφός της Νότης Σκορδάς (δύο χρόνια μεγαλύτερος από τη Φαίη) την έκανε θεία μέσα στο 2023, αποκτώντας τον πρώτο του γιο.
  • Θείος της είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Φλωρίδης.
  • Ως φοιτήτρια Στην Ιταλία είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα τη σπουδαία Μελίνα Μερκούρη.
  • Όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Γιάννη, πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη.
  • Όσο ήταν φοιτήτρια στην Ιταλία δούλευε περιστασιακά ως μοντέλο σε εκθέσεις και επίσης έκανε μεταφράσεις.
  • Αγαπημένη της ταινία είναι το "Αγάπη Eίναι". Μάλιστα το soundtrack το ακούει συνεχώς στο αυτοκίνητό της.
  • Ξέρει όλα τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά.
  • Χρόνια αργότερα η Σάσα Σταμάτη τής εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή ήταν η ηθική αυτουργός για τη δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας τους με τον Γιώργο Λιάγκα.