«Ο πόνος είναι βαθύς για τους ανθρώπους που έχουμε ήδη χάσει» - Με θλιμμένο βλέμμα και σκυμμένο το κεφάλι η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Συντετριμμένη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο πόνος είναι βαθύς για τους ανθρώπους που έχουμε ήδη χάσει» - Με θλιμμένο βλέμμα και σκυμμένο το κεφάλι η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Με θλιμμένο βλέμμα, σε αμήχανη θέση η Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους που εκείνη άφησε πίσω της, αλλά και για τον πόνο που αισθάνεται η ίδια παρατηρώντας όλες αυτές τις εικόνες με τα γκρεμισμένα σπίτια, που έχουν "παραδοθεί" στις λάσπες και τα νερά - δείτε την εδώ να δείχνει σε απόγνωση ένα σπίτι που είχε παρασυρθεί ολόκληρο.

Συντετριμμένη η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Τέταρτη ημέρα αυτής της απίστευτης δοκιμασίας στην Θεσσαλία για τους ανθρώπους, οι οποίοι παραμένουν βουτηγμένοι στα νερά και την απελπισία. Είμαστε, λοιπόν, εδώ για να καταγράψουμε τις επόμενες ώρες τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς θεομηνίας που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Η αγωνία είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που αγνοούνται, ο πόνος είναι βαθύς για τους ανθρώπους που έχουμε ήδη χάσει.

10 στον αριθμό, επισήμως, οι νεκροί. 4, επισήμως, οι αγνοούμενοι. Ανυπολόγιστες οι καταστροφές σε περιουσίες και υποδομές. Θα πάμε τώρα στον Παλαμά Καρδίτσας, είναι ένα από τα σημεία στα οποία επικεντρώνεται η προσοχή καθώς παρέμενε αποκλεισμένος επί δύο εικοσιτετράωρα και σήμερα καταφέραμε και εμείς δημοσιογραφικά να προσεγγίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μια γιαγιά επιπλέει στην κουζίνα είναι πνιγμένη» - Σοκαριστική μαρτυρία άνδρα από την περιοχή του Παλαμά