«8/9 μια ωραία ημερομηνία» - Ιδιαίτερη μέρα για την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα

Η όλο νόημα ανάρτηση της τραγουδίστριας για τον πρώην σύζυγό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή (8/9) για το Νίκο Καρβέλα και την οικογένειά του, καθώς γιορτάζει τα 72α γενέθλιά του και μαζί του γιορτάζουν η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, ο γιος τους, η πρώην του, Αννίτα Πάνια και το παιδί τους, η Άννα Βίσση και η κόρη τους, Σοφία Καρβέλα (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση της με τον γιο της παρουσιάστριας), καθώς όλοι τους είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής του.

Η Άννα Βίσση, μάλιστα, τον τίμησε μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, μία φωτογραφία από ένα post σελίδας που έχει δημιουργηθεί από θαυμαστές της, όπου απεικονίζεται η ίδια με το Νίκο Καρβέλα στα νιάτα τους και έγραψε μία φράση όλο νόημα.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Άννας Βίσση για τα γενέθλια του Νίκου Καρβέλα

«8/9 μια ωραία ημερομηνία», σημείωσε χαρακτηριστικά και άφησε τα υπόλοιπα στην φαντασία του κοινού.

Άννα Βίσση γενέθλια Καρβέλα

Η κανονική ανάρτηση στη λεζάντα, γράφει: «Ό,τι και να 'γινε έμεινε εδώ. Είτε ήταν λάθος είτε σωστό..»

Η ιστορική στιγμή της επανένωσής τους επί σκηνής με την κόρη τους να "λυγίζει"

Μια μεγάλη συναυλία έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης 12/7 η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη γιορτάζοντας ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, που έδωσε το παρόν τα 50 χρόνια καριέρας της θρυλικής τραγουδίστρια.

Εκτός από το κοινό, που λατρεύει τη Βίσση, το παρόν έδωσαν φίλοι και συγγενείς της. Η κόρη των δύο καλλιτεχνών δεν κατάφερε να παρευρεθεί και έτσι απόλαυσε τους γονείς μέσα από βίντεο και φωτογραφίες (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο από τη βραδιά).

Πολλοί ήταν εκείνοι, που τάγκαραν τη Σοφία στα insta stories με εκείνη να τα κάνει repost στη συνέχεια. Σε ένα από τα πολλά μάλιστα, η Καρβέλα έγραψε: «Οι γονείς μου θρύλοι».

Βίσση - Καρβέλας