Δέσποινα Βανδή: Στον ίδιο χώρο μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την πρώην του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Η συνάντηση που δεν περίμενε κανείς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι αρκετά συχνές, με τους δυο τους να μην κρύβουν τον έρωτά τους μπροστά στα φλας των φωτογράφων και στις κάμερες. Και οι δύο, όμως, "κουβαλούν" από έναν γάμο στις πλάτες τους. Η τραγουδίστρια υπήρξε παντρεμένη με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος έχει επίσης προχωρήσει στη ζωή του (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο), ενώ ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η τελευταία είχε τοποθετηθεί δημόσια για τα φιλιά του πρώην της με τη νυν στα μπουζούκια και στις εξόδους τους γενικότερα, με έντονο τρόπο (δείτε εδώ την ανάρτησή της), γεγονός που δείχνει μία τεταμένη σχέση ανάμεσα στην ίδια και το ζευγάρι, όμως πριν από λίγες ημέρες συνέβη κάτι πρωτόγνωρο.

Η συνάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Οι τρεις τους βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν τον καλό τους φίλο, Γιάννη Στάνκογλου, στην παράσταση Οιδίπους Τύραννος, και το ίδιο βράδυ στις κερκίδες βρισκόταν και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Δεν είναι γνωστό, ωστόσο, εάν υπήρξε κάποια επαφή ή γενικότερη επικοινωνία μεταξύ τους.

Μπεκιάρη συνάντηση με Μπισμπίκη Βανδή

Μπισμπίκης Βανδή συνάντηση με πρώην

Βανδή Μπισμπίκης συνάντηση με πρώην Μπεκιάρη

Δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε πρόσφατα ο γνωστός σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος. Ο ίδιος, μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την σχέση του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή.

«Γνωρίζω ότι ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανένας. Αυτή είναι η γνώμη μου για την σχέση του ζευγαριού Βανδή – Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από πολύ μεγάλο έρωτα, είναι μια κούκλα, δύο μέτρα ύψος, ζωντανός και με μεγάλη ενέργεια άνθρωπος. Όταν έχεις ένα δεκάχρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου απέναντι στο παιδί, απέναντι στην γυναίκα που είχες.

undefined

Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα «μανταλάκια», όταν πια έχει λήξει, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το μπούλινγκ… Είναι περίεργα σήμερα. Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ κι ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν διαζύγιο κάποια στιγμή. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοκύριακο το έχει το παιδί ο πατέρας του», είπε χαρακτηριστικά γνωστός σχεδιαστής.