«Ποτέ μη πιέζεις...» - Η πρώτη ανάρτηση αφιέρωση του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Βαμβακούση μετά την αναγγελία του γάμου τους

Είναι γραφτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη στιγμή που κέρδισε το πρώτο Survivor, έμεινε ταπεινός και προσπάθησε να διατηρήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το γεγονός πως έγινε ευρέως γνωστός και όλες οι κάμερες στράφηκαν προς το μέρος του. Πάντοτε, λοιπόν, κρατούσε και τα προσωπικά του μακριά από τους φωτογράφους και την τηλεόραση, ακόμη και από τα social media.

Ο έρωτας, όμως, τον "χτύπησε" άσχημα, με την Δήμητρα Βαμβακούση να του έχει κλέψει την καρδιά. Παρόλο που δεν ήθελαν να το παραδεχθούν, οι κοινές τους εμφανίσεις, οι οποίες είναι και όλο πιο συχνές, τους πρόδωσαν, μέχρι που η επιβεβαίωση ήρθε με τον πιο επίσημο τρόπο. Το νέο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα πολύ σύντομα (δείτε εδώ το προσκλητήριο του γάμου τους).

Η όλο νόημα ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη Δήμητρα Βαμβακούση μετά την αναγγελία του γάμου τους

Κανείς από τους δύο, όμως, για άλλη μία φορά, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις. Εκείνη έχει πραγματοποιήσει μόνο μία ανάρτηση για τον καλό της (δείτε εδώ τα τρυφερά της λόγια), ενώ εκείνος, μόλις χθες (8/9), άφησε το υπονοούμενό του για την καλή του.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το εξής κείμενο πάνω σε μία φωτογραφία του και τάγκαρε την γυναίκα της ζωής του: «Ποτέ μη πιέζεις οτιδήποτε, απλά άφησε το να είναι. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει».

Γιώργος Αγγελόπουλος ανάρτηση για Βαμβακούση

Πού πέρασαν τις διακοπές τους

Οι δυο τους δεν ακολούθησαν τους υπόλοιπους διάσημους, κάνοντας διακοπές σε χλιδάτα σκάφη ή ακριβά ξενοδοχεία.

Αντιθέτως, από το Διακοφτό Αχαΐας (δείτε εδώ με ποια πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης συναντήθηκαν) βρέθηκαν στα Λουτρά Κυλλήνης μαζί με φίλους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Αναστάσιος Ντούγκας, συνιδρυτής του σωματείου "Φύλακας Άγγελος" που έφερε ως ιδέα ο νικητής του Survivor.

Οι τρεις τους, λοιπόν, πέρασαν μία μέρα κάνοντας σπα, ή καλύτερα λασπόλουτρο, με τον φίλο του ζευγαριού να δημοσιεύει στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ και η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από εκεί στο προφίλ της.

Αγγελόπουλος Βαμβακούση λασπόλουτρο