Συναντήθηκε με πρώην παίκτρια του Survivor και δίπλα του είχε την Βαμβακούση - Η έξοδος του Γιώργου Αγγελόπουλου με την ξανθιά «μαχήτρια»

Απρόσμενη παρέα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα του, ταξίδεψε μαζί με την Δήμητρα Βαμβακούση στο Διακοφτό Αχαΐας,όπου πέρασαν λίγες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στους φίλους τους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται πολλές γνωστές προσωπικότητες, αλλά και μία πρώην παίκτρια του Survivor.

Μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Dj Σταμάτης Βακρινός, έγινε γνωστό πως ο νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι συναντήθηκε με την Ελένη Χαμπέρη, η οποία συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του παιχνιδιού, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και ο Αναστάσιος Ντρούγκας, που είναι συνιδρυτής του Φύλακα Αγγέλου, αλλά και η Ράνια Κωστάκη.

Δείτε επίσης: Έκλεισε ολόκληρη η Μεσογείων εξαιτίας του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Η συνάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση με πρώην παίκτρια του Survivor

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, αν και προτιμούν να μην απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με την σχέση τους, κάθε φορά που κάνουν μία κοινή εμφάνιση σε κάποια εκδήλωση, όλα τα βλέμματα γυρίζουν προς το μέρος τους. Το ίδιο, λοιπόν, συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Άλσος όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν μία παράσταση.

Οι δυο τους, λοιπόν, συζητούσαν και γελούσαν καθ' όλη τη διάρκεια, ανταλλάσσοντας όμορφα βλέμματα, ενώ στο τέλος του έργου, πήγαν μαζί στα παρασκήνια για να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε μερικές από τις στιγμές τους.

Δείτε επίσης: Ντυμένος γαμπρός ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το βίντεο από τις πρόβες

Η νεαρή αθλήτρια ήταν ντυμένη στα μαύρα, με παντελόνα και αμάνικη μπλούζα, είχε όμως τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα, κρατούσε τσάντα με σχέδια και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα. Το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ, αλλά στα χείλη της έδωσε λίγο χρώμα με το ροζ κραγιόν της.

Ο Ντάνος, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα λευκό τζιν παντελόνι, ίδιο χρώμα με τα παπούτσια του και από πάνω είχε επιλέξει μία μαύρη κοντομάνικη μπλούζα.

Πολύ ταιριαστοί!

Δείτε επίσης: Πρωινό μας: «Με απειλείς;» - Σκορδά & Βαμβακούση τσακώθηκαν και το μοντέλο έφυγε από το πλατό - Άλαλος ο Αγγελόπουλος

Αγγελόπουλος Βαμβακούση

Αγγελόπουλος Βαμβακούση θέατρο