Ντυμένος γαμπρός ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το βίντεο από τις πρόβες

Δεν είναι αυτό που νομίζετε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Αγγελόπουλος
Instagram / Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παρόλο που είναι πιο αθλητικός τύπος, σε κάθε του εμφάνιση κυκλορεί κοστουμαρισμένος, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός και γοητευτικός κάθε φορά. Αυτές τις ημέρες μάλιστα, επισκέφθηκε τον Νίκο Αποστολόπουλο, για να πάρει μερικά ακόμα κοστούμια για τις εκδηλώσεις που πλησιάζουν το επόμενο διάστημα και στις οποίες θα εμφανιστεί.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το fitting, με πολλούς να σχολιάζουν πως ο Ντάνος θυμίζει γαμπρό.

Ντυμένος "γαμπρός" ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος αυτό το διάστημα είναι πολύ καλά στα προσωπικά του, καθώς είναι σε σχέση με την Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για την σχέση τους) και πολύ πρόσφατα ο ίδιος έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Η γνωριμία της Δήμητρας Βαμβακούση με την μητέρα του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρά τη μεγάλη του αγάπη για τη Σκιάθο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση συνειδητά να μένει στην Αθήνα με σκοπό να τρέξει τα επαγγελματικά του και τελευταία για τα μάτια της Δήμητρας Βαμβακούση!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας τη Δευτέρα 29/5 προβλήθηκε μία φωτογραφία τους από το κοινό ταξίδι, που έκαναν στη Σκιάθο, στη γενέτειρα του νικητή του Survivor 1.

O Ντάνος βρέθηκε στο νησί για να εγκαινιάσει την καλοκαιρινή σεζόν και παράλληλα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία γνώρισε το κορίτσι του στη μητέρα του, στην οποία είναι γνωστό, πως έχει μεγάλη αδυναμία.