Σύντομα γαμπρός ο Αγγελόπουλος; Ενθουσιασμένος με την ανθοδέσμη που έπιασε σε φιλικό γάμο

Η χαρά του δεν κρύβεται!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να είναι ένα πρόσωπο, που μέχρι σήμερα δεν άφηνε να διαρρεύσουν πληροφορίες για τα προσωπικά του, ωστόσο από τότε που ήρθε η Δήμητρα Βαμβακούση στη ζωή έκανε τη διαφορά!

Το ζευγάρι είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένο και μάλιστα πρόσφατα έκαναν ένα από κοινού ταξίδι στη Σκιάθο, στον τόπο καταγωγής του Αγγελόπουλου, με τη Δήμητρα να γνωρίζει και επίσημα τη μητέρα του (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Τα ευχάριστα από ότι φαίνεται δεν έχουν σταματημό, αφού την Κυριακή 4/6 ο Ντάνος πήγε σε έναν γάμο με τα σημάδια να είναι πολύ θετικά για εκείνον! Πιο αναλυτικά, ο ίδιος έπιασε την ανθοδέσμη και μάλιστα δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram.

Η στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο

Αγγελόπουλος - Γάμος

Αποκάλυψη από φιλικό πρόσωπο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση για τη σχέση τους

Την Παρασκευή 5/5 έγινε γνωστό από το φίλο και συνεργάτη του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον Αναστάσιο Ντούγκα σε δηλώσεις του στο Πρωινό μας, πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όντως στο δικηγορικό γραφείο του και πως συνεχίζει να είναι μαζί στη ζωή και πολύ αγαπημένο.

«O Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος, είναι συνεργάτης έχουμε κάνει μαζί το ''Φύλακα Άγγελο'' και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ο Γιώργος με τη Δήμητρα συνεργάζονται και επαγγελματικά, είχαμε μία συνάντηση όντως στο γραφείο μου, ξέρω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Όταν τους δείτε να τους ρωτήσετε. Ξέρω ότι και συνεργάζονται και όλα είναι καλά», είπε ο Αναστάσιος Ντούγκας.