Μαίρη Χρονοπούλου: «10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη και τώρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού, Θεούλη μου»

«Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας και είχα απομακρυνθεί...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες βίωσε τρομακτικές καταστάσεις, οι οποίες κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους. Πυρκαγιές, ναυάγια, πλημμύρες και δολοφονίες (δείτε εδώ πόσα είναι τα θύματα της κακοκαιρίας Daniel). Κανείς δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από όλα αυτά. Γι' αυτό και κάποιοι επέλεξαν να απομακρυνθούν από τα social media.

Ανάμεσά τους και η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία επανήλθε την Παρασκευή 8/9 με μία διαφορετική ανάρτηση εξηγώντας πόσο πληγώθηκε από τις τραγωδίες αυτές, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και η ίδια έχει ζήσει στο παρελθόν αντίστοιχα βιώματα που την σημάδεψαν.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ίνσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί από τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φίλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ.

Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, ναμαι. Σήμερα έχω τη γιορτη μου. Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτα που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενος καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές. Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε.

Και τώρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατι όλα αυτα στην πατρίδα μου; Ξορκίζω τον καταραμμένο χρονο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σημερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτε! Ειναι το πρωτο μου post. Δεν θα χαθούμε από δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας».

Δείτε επίσης: «Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια! Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την περιουσία της