«Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια! Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την περιουσία της

Ποιος την έχει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια! Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την περιουσία της

H σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα. Έχοντας αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από την ενεργό δράση, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων για τον μεγάλο της έρωτα, για την φωτογραφία που δημοσίευσε την περίοδο που ήταν κατάκοιτη, αλλά και για το θάνατο της.

Αρχικά αποκάλυψε πως η ιδέα του θανάτου της είναι απόλυτα εξοικειωμένη, αλλά όχι με το θάνατο των γύρω της. Επίσης, ανέφερε πως θα ήθελε να την κάψουν, αφού δεν θέλει την σήψη και τα σκουλήκια.

Δείτε επίσης: «Ήμουν στην εντατική, κλινικά νεκρή» - Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου για το ατύχημά της

Από την άλλη σχετικά με την φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο που ήταν κατάκοιτη και με παραπανίσια κιλά, αποκάλυψε: «Το έκανα για λόγους ηθικής και να πω στους ανθρώπους "προσπαθήστε". Εγώ προσπάθησα και το νίκησα. Ήμουν 20 χρόνια ξαπλωμένη στο κρεβάτι».

Η αποκάλυψη της Χρονοπούλου για την περιουσία της

Έπειτα από ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε και για την περιουσία της, την οποία χάρισε στο Χαμόγελο του παιδιού.

«Είχα μια αρκετά συμπαθητική περιουσία σε ακίνητα, αλλά κάποια στιγμή ήθελα να απαλλαγώ από όλα. Τα χάρισα όλα, ό, τι έχω. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια. Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Δεν τα έκανα διαθήκη που λέμε, τα χάρισα, τα μεταβίβασα κανονικά. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου και πίστεψέ με δεν ξέρεις τι ξαλάφρωμα είναι αυτό», εξομολογήθηκε.

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής της

«Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Δεν νομίζω ότι πέθαιναν για εμένα, ήμουν εξωεπαγγελματική. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, πεθαίνω. Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Η ατάκα που θυμάμαι ήταν το “Δεν σε αντέχω”. Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα “Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός”. Ήρθε με τη μηχανή, “καθάριζε” ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά. Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος και μου έλεγε “Βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;”», συνέχισε η σπουδαία ηθοποιός.

«Ένας ήταν ο μεγάλος μου έρωτας αλλά δεν θα το πω. Πιστεύω πώς μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Δεν κατέληξε σε γάμο. Πιστεύω ότι καταλήγουν σε γάμο με άλλον άνθρωπο και όχι μαζί μου. Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να αφήσω το θέατρο, είχα περάσει μια άσχημη κατάσταση, να μαζευτώ στον πύργο μου. Ήταν ένα τεράστιο σπίτι, κοιμόμουν μόνη μου σε ένα μέρος του σπιτιού και ας ήμουν παντρεμένη. Ήθελα να φύγω από το περιβάλλον που είχα ζήσει και ήθελα να γίνω νοικοκυρά», ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου.