Είχε επιβιβαστεί κανονικά στο Blue Horizon - Τι συνέβη 5 λεπτά πριν καταλήξει νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά ο 36χρονος Αντώνης

Αποκάλυψη "βόμβα"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ / EUROKINISSI
ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ / EUROKINISSI

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, ακόμη και μετά την κηδεία του - τα αδέρφια του βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση - , καθώς οι Αρχές αναζητούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που είναι δυνατόν να συγκεντρωθούν ώστε να αποδοθεί και η κατάλληλη τιμωρία στους ανθρώπους που τον οδήγησαν εκεί.

Στην εκπομπή του MEGA, Live News, μίλησε την Παρασκευή 8/9 ένας από τους φίλους του άτυχου άνδρα, Βασίλης, ο οποίος εξήγησε κάτι που ακούστηκε για πρώτη φορά. Το θύμα είχε επιβιβαστεί στο καράβι νωρίτερα, κανονικά, χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, κατέβηκε για λίγα λεπτά και τότε είναι που συνέβη το μοιραίο (δείτε εδώ πόσα λεπτά έμεινε μέσα στο νερό αβοήθητος).

Αποκάλυψη "σοκ" για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon

«Είχε κανονικά το εισιτήριο του, κατέβηκε για 5 λεπτά να δει έναν φίλο του. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω καν τι έγινε, έχω χάσει τα λόγια μου. Αλήθεια σας λέω. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη, να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι. Συνέχεια ανέβαινε κατέβαινε στην Αθήνα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα με το χαμόγελό του ήταν αυτό το παιδί. Ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Τι του φώναζαν οι άντρες του πληρώματος όταν τον έσπρωχναν

Επιβάτης διπλανού πλοίου, η οποία τα είδε όλα από πολύ κοντά επειδή εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κατάστρωμα, αποκάλυψε πως η βία που δέχτηκε ο άτυχος Αντώνης ήταν πρωτοφανής.

«Τα είδα όλα από πάρα πολύ κοντά, είχα βγει έξω στο κατάστρωμα για να καπνίσω. Είδα τρία άτομα να σπρώχνουν αυτό τον δυστυχισμένο άνθρωπο 3-4 φορές για να βγει από το πλοίο. Προς στιγμήν νόμισα πως πρόκειται για κάποιον μετανάστη τον οποίο δεν αφήνουν να ανέβει στο πλοίο. Στη συνέχεια είδα την μπουκαπόρτα να ανεβαίνει και τον άνθρωπο να πέφτει στη θάλασσα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Η απόφαση της εταιρίας για το πλοίο Blue Horizon

Κατόπιν τον έχασα από το οπτικό μου πεδίο και έψαχνα με τα μάτια μου στα απόνερα που κάνει το πλοίο για να τον βρω αλλά δεν τον έβλεπα. Ξαφνικά όταν άρχισαν τα απόνερα ηρέμησαν, τον εντόπισα αλλά δεν ήξερα εάν ήταν ζωντανός. Μόλις γαλήνεψε και η θάλασσα κατάλαβα. Δεν άκουσα τι ειπώθηκε στον καταπέλτη γιατί δεν ήμουν κοντά αλλά ένας κύριος που ήταν δίπλα μου, μας είπε ότι άκουσε τους αξιωματικούς να του φωνάζουν “όξω ρε”», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι.