Νονά η Χάρις Αλεξίου - Με εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα στη βάφτιση της κόρης της Ζωής Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Πλεμμένου

Ο ροζ στολισμός και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, πέρα από τον γάμο του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου στην Πάρο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της μονάκριβης κόρης της Ζωής Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Πλεμμένου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Ηλιούπολη.

Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας αγκαλιά με την μεγάλη τους αδυναμία! Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές τους με την οικογένειά τους, από τον στολισμό μέχρι τις μπομπονιέρες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που παρευρέθηκαν.

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Ζωής Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Πλεμμένου

Ανάμεσα στους καλεσμένους, λοιπόν, ήταν και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με την Σοφία Αρβανίτη, ενώ νονά της μικρής Βαλέρια - Ελένης, όπως ονομάστηκε, έγινε η Χάρις Αλεξίου. Η ίδια φορούσε ένα εντυπωσιακό πρασινο-κίτρινο φόρεμα, άκρως καλοκαιρινό, ενώ η μητέρα φορούσε ένα ροζ maxi φόρεμα με print που της ταίριαζε πολύ. Μάλιστα, ήταν ασορτί με το θέμα της βάφτισης, τα ροζ γλυκά και τα μπαλόνια.

βάφτιση κόρης Παπαδοπούλου Πλεμμένου ζευγάρι

βάφτιση κόρης Παπαδοπούλου Πλεμμένου Ραφαηλίδης Αρβανίτη

βάφτιση κόρης Παπαδοπούλου Πλεμμένου οικογένεια

βάφτιση κόρης Παπαδοπούλου Πλεμμένου στολισμός

βάφτιση κόρης Παπαδοπούλου Πλεμμένου μπομπονιέρα

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι επέλεξε να στηρίξει με τα χρήματα που δόθηκαν για τις μπομπονιέρες το μη κερδοσκοπικό σωματείο "Σώμα Φίλων ΑμεΑ – Δράση για το κάτι άλλο".

Οι πρώτες δηλώσεις τους μετά τη γέννα της μικρής

Την πρώτη μέρα του Νοέμβρη του '22, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας" πως η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Πλεμμένο.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, την Παρασκευή 4/11/22 μίλησε μέσα από το μαιευτήριο στην παρουσιάστρια για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της και περιέγραψε τα συναισθήματά της, καθώς πρόκειται για ένα όνειρό της που έγινε πραγματικότητα, ύστερα από πολλές δυσκολίες, διότι έμεινε έγκυος στα 43 της.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους δυο μας. Είναι τεράστια ευτυχία, Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Επίσης παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το περιβάλλον. Η γιατρός μας. Το πόσο μας βοήθησε, πόσο ήταν δίπλα μας από την αρχή. Βοηθάει το οικογενειακό κλίμα ειδικότερα στην ψυχολογία μιας γυναίκας που το βιώνει πιο έντονα. Να νιώσει λίγο πιο χαλαρά.

Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μας όταν πήραμε την κόρη μας αγκαλιά. Κλάμα φουλ. Το κλάμα τώρα πια είναι καθημερινό. Είναι σαν να ξεκίνησε μια καινούργια ζωή», είπε χαρακτηριστικά.