Έλαμπαν από ευτυχία στον πρώτο τους χορό μετά τον γάμο - Η αφιέρωση του Stan στη Βέρα Σωτηροπούλου στο γλέντι στην Πάρο

Βίντεο από το ξεφάντωμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλαμπαν από ευτυχία στον πρώτο τους χορό μετά τον γάμο - Η αφιέρωση του Stan στη Βέρα Σωτηροπούλου στο γλέντι στην Πάρο

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου θα μείνει αξέχαστο για τον Stan και την αγαπημένη του σύντροφο, Βέρα Σωτηροπούλου, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα Μοναστήρι στην Πάρο, δίπλα στις οικογένειές τους, τους αγαπημένους τους συγγενείς, αλλά και τους φίλους τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο).

Φυσικά, μετά την εκκλησία ακολούθησε και το γλέντι. Εκεί τραγούδησαν οι Alcatrash με frontman τον Πέτρο Πυλαρινό, ενώ στη σκηνή ανέβηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τραγούδησε για το ζευγάρι, αλλά και για τους υπόλοιπους καλεσμένους. Μία από τις στιγμές που "έμεινε" είναι εκείνη που ερμήνευσε το κομμάτι "Κόκκινη Γραμμή".

Η αφιέρωση του Stan στη σύζυγό του στο γλέντι του γάμου

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο γαμπρός ανέβηκε και εκείνος στην πίστα για να τραγουδήσει και έκανε μία χιουμοριστική αφιέρωση στη νύφη, λέγοντάς της: «Μωρό μου σε αγαπώ πολύ πολύ πολύ. Αν δεν σε είχα εγώ και σε είχε κάποιος άλλος θα έλεγα...» και ξεκίνησε να τραγουδά το κομμάτι του "Και ζηλεύω που σ' έχει". Φίλοι και γνωστοί τους δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα στα social media.

Το pre - wedding party του ζευγαριού

Την ημέρα πριν τον γάμο, το ζευγάρι το γλέντησε κανονικά, καθώς οι δυο τους έκαναν και pre-wedding party (δείτε εδώ φωτογραφίες από το bachelorette party) και η δικηγόρος δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προφίλ της στο Instagram, από τους χορούς τα τραγούδια και τα σπασμένα πιάτα με τις οικογένειές τους. Ο τραγουδιστής τραγούδησε και εκεί!