Επέστρεψε μία μέρα νωρίτερα από την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης

Η απρόσμενη εμφάνισή του πριν το Καλημέρα Ελλάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Επέστρεψε μία μέρα νωρίτερα από την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει κανονικά στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα τη Δευτέρα 11/9, όπως και όλες οι υπόλοιπες πρωινές εκπομπές, αλλά και τα σχολεία (δείτε εδώ ποια σχολεία δεν θα κάνουν αγιασμό λόγω της κακοκαιρίας Daniel).

Παρόλα αυτά, η επικαιρότητα τον ανάγκασε να βγει στον αέρα μία ημέρα νωρίτερα, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί, ώστε να αφήσει το δικό του σχόλιο.

Η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 πριν την πρεμιέρα

«Πάρα πολύ δύσκολη συνθήκη με όλα αυτά που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Όχι τόσο εμείς, βλέποντας τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά οι τόσοι άνθρωποι εκεί. Είναι μία ευκαιρία για να δούμε τι δεν πήγε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η επίσημη ανακοίνωση για το Καλημέρα Ελλάδα

Η Μαρία Αναστασοπούλου ολοκλήρωσε μία πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την παρουσία της στο Καλημέρα Ελλάδα και στην Αρένα, με το φινάλε για εκείνη να πέφτει προς το τέλος του Ιουλίου.

Η Μύκονος (δείτε την εδώ να ποζάρει με κόκκινο φλογερό κραγιόν) ήταν μία από τις καλοκαιρινές στάσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου, με την ίδια να επιστρέφει στην Αθήνα και στις επάλξεις, καθώς συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 05:45, και καθημερινά, το «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, επιστρέφει για να καταγράψει, να παρουσιάσει, να συζητήσει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ατζέντας.

Βάζοντας στο επίκεντρο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και την καθημερινότητά τους, το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται για άλλη μια χρονιά για να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, και η Μαρία Αναστασοπούλου με τον καίριο και άμεσο λόγο της, θα καταγράφουν αξιόπιστα και αντικειμενικά τον παλμό της ειδησεογραφίας.

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας, θα υποδέχονται καλεσμένους και θα απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

O Γιώργος Γρηγοριάδης θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, η Ηρώ Ράντου για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

Το «Καλημέρα Ελλάδα», η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 05:45, για να δώσει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης.

Μαρία Αναστασοπούλου - Καλημέρα Ελλάδα - Γιώργος Παπαδάκης

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ:
Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα
Αντώνης Παπαδάκης

#KalimeraEllada