Νέα αρχή για την Δώρα Τσαμπάζη 11 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Μαζί με τα δύο παιδιά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη

Ένα μήνα πριν κλείσει ένας χρόνος από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης άφησε την τελευταία του πνοή, η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, μαζί με τα δύο παιδιά τους, Ελεάννα και Γιώργο, πάντα.

Έτσι, όπως εξήγησε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάζεψε τα πράγματά της και τα μετέφερε στην Αθήνα όπου και κατοικεί πλέον μόνιμα, αφήνοντας πίσω της τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: «Σήμερα δεν είναι διαγωνισμός για...» - Τσακίζει κόκκαλα η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη με την φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η αποκάλυψη της Δώρας Τσαμπάζη για τη νέα ζωή 11 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Έχοντας τη Θεσσαλονίκη πάντα στην καρδιά μας, αλλά με μια νέα φιλοσοφία απέναντι στα πράγματα, μας έφερε ο δρόμος στην Αθήνα, σε ένα νέο σπίτι, σε μια όμορφη γειτονιά, για μια νέα ζωή, για μια μεγάλη αλλαγή. Για τέσσερα χρόνια τουλάχιστον και μετά ποιος ξέρει; Ίσως γυρίσουμε, ίσως μείνουμε, ίσως πάμε κάπου αλλού…

Οι αλλαγές είναι για να τις τολμάς, για να τις ζεις. Γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και μέσα σε μια στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτης. Μπορεί να χάσεις ανθρώπους, να χάσεις το σπίτι σου, να χάσεις ό,τι μέχρι τώρα είχες ως δεδομένο. Για ποιο λόγο λοιπόν να διστάζεις να ζήσεις; Να φοβάσαι; Και τι νόημα έχει να σχεδιάζεις το μέλλον που ούτως ή άλλως δεν ξέρεις τι θα φέρει, αν δεν τολμάς να αλλάξεις το παρόν; Σπίτι είναι εκεί που συνεχίζεις να ονειρεύεσαι», έγραψε.

Δείτε επίσης: Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - Το τρυφερό φιλί της Δώρας Τσαμπάζη με τον γιο τους μπροστά στο ηλιοβασίλεμα

Δώρα Τσαμπάζη μετακόμιση
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη

Η ανατριχιαστική της ανάρτηση για την επέτειο γάμου τους

Ιδιαίτερη μέρα ήταν εκείνη στις 9/7 για την Δώρα Τζαμπάζη, την σύζυγο του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022 ύστερα από ένα σπάνιο είδος καρκίνου - δείτε ποιας μορφής, καθώς θα έκλεινε 7 χρόνια γάμου με τον καλό της.

Δημοσίευσε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και χόρευαν αγκαλιασμένοι και έβαλε να παίζει από πάνω ένας ήχος με ανατριχιαστικά λόγια που φανερώνουν πως δεν περνά μέρα που να μην τον σκέφτεται και πως πονάει μακριά του (δείτε εδώ τα πρώτα γενέθλια της κόρης της χωρίς τον πατέρα της).

«Γειά. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει.

Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου», ακούγεται χαρακτηριστικά.