Κακοκαιρία Daniel: «Δεν έχουμε νερό από την Τρίτη» - Σε απόγνωση πρώην παίκτης του MasterChef στον Βόλο

Κραυγή αγωνίας για τις εγκυμονούσες και τα παιδιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κακοκαιρία Daniel: «Δεν έχουμε νερό από την Τρίτη» - Σε απόγνωση πρώην παίκτης του MasterChef στον Βόλο

Η κακοκαιρία Daniel έπληξε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ορισμένες όμως υπέφεραν περισσότερο, αφού τα σπίτια των κατοίκων πλημμύρισαν, δρόμοι και γέφυρες γκρεμίστηκαν, ενώ πέρα από τις υλικές καταστροφές, το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο εφόσον πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να βρει ούτε καθαρό νερό να πιει.

Ο Τιμολέων Διαμαντής, πρώην παίκτης του MasterChef (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο του), ο οποίος κατοικεί στον Βόλο, μία από τις περιοχές που δέχθηκαν τα πιο μεγάλα "χτυπήματα", μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10, το πρωί της Κυριακής 10/9, απελπισμένος για το γεγονός αυτό, εξηγώντας πως παιδιά και γυναίκες έγκυες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε απόγνωση ο πρώην παίκτης του MasterChef για την κακοκαιρία Daniel

«Εμείς, δόξα τω Θεώ, φθηνά τη γλιτώσαμε. Περισσότερο ήταν υλικές ζημιές και δυστυχώς χάσαμε δύο ανθρώπους. Δεν έχει πληγεί τόσο πολύ η πόλη, βέβαια, όσο η Καρδίτσα και η Λάρισα. Το πρόβλημά μας είναι το νερό αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε από την Τρίτη νερό ούτε στο σπίτι ούτε και στο μαγαζί. Είναι επίφοβο. Ήμουν χθες εκτός εαυτού γιατί έπρεπε να περάσει το Σαββατοκύριακο και μετά να ανοίξουν τα μαγαζιά. Καταλαβαίνω ότι τρέχουν ενοίκια, ρεύματα και έξοδα, αλλά αν δημιουργηθεί μία αρρώστια από αυτό ή μία επιδημία θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα και θα κλείσουμε για περισσότερο καιρό», είπε αρχικά.

«Θέλει μεγάλη προσοχή και για τα παιδάκια και για τις εγκυμονούσες. Να προσέχουν πάρα πολύ και να μην ανοίξουν ούτε οι παιδικοί σταθμοί, ούτε ιδιωτικοί ούτε δημόσιοι, γιατί ένα παιδάκι δεν μπορεί να καταλάβει», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: «Μια γιαγιά επιπλέει στην κουζίνα είναι πνιγμένη» - Σοκαριστική μαρτυρία άνδρα από την περιοχή του Παλαμά

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει αντίστοιχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.