Καλημέρα Ελλάδα: Μοναχική πρεμιέρα για τον Παπαδάκη - «Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ και ήταν δική της η απόφαση να...»

Η ανακοίνωση στον αέρα του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Μοναχική πρεμιέρα για τον Παπαδάκη - «Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ και ήταν δική της η απόφαση να...»

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε σήμερα 11/9 ο Γιώργος Παπαδάκης (ο οποίος εμφανίστηκε και χθες 10/9 στο κανάλι). Η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα επέστρεψε στις οθόνες μας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και η ομάδα τους παρουσιαστή είναι έτοιμη να μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας στην χώρα μας.

Ωστόσο, βγήκε στο πλατό μόνος του! Όπως ανακοίνωσε η Μαρία Αναστασοπούλου δεν ήταν στο πλευρό του καθώς θέλησε να ταξιδέψει στις πληγείσες από την πλημμύρα περιοχές και να καταγράψει λεπτό προς λεπτό τη μάχη που δίνουν οι κάτοικοι για να καταγράψουν ότι έχει απομείνει από τη ζωή τους που καταστράφηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Η πρεμιέρα του Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα

«Καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα όπως καταγράφονται, όπως εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Αυτή η τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους» είπε στην πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια συνδέθηκε ζωντανά με την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία είπε από τον Άγιο Θωμά, Λάρισας «Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, και η Μαρία Αναστασοπούλου με τον καίριο και άμεσο λόγο της, θα καταγράφουν αξιόπιστα και αντικειμενικά τον παλμό της ειδησεογραφίας.

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας, θα υποδέχονται καλεσμένους και θα απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

O Γιώργος Γρηγοριάδης θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, η Ηρώ Ράντου για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

Το «Καλημέρα Ελλάδα», η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 05:45, για να δώσει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης.

Μαρία Αναστασοπούλου - Καλημέρα Ελλάδα - Γιώργος Παπαδάκης

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ:
Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα
Αντώνης Παπαδάκης

#KalimeraEllada