Διαφορετική πρεμιέρα σήμερα για το Happy Day: Ασπροφορούσα σε κλίμα συγκίνησης η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Αυτή η θλιβερή επικαιρότητα...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Διαφορετική πρεμιέρα σήμερα για το Happy Day: Ασπροφορούσα σε κλίμα συγκίνησης η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 11/9, στις 07:40 ακριβώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την συχνότητα του ALPHA - κλασικά - με την σταθερά επιτυχημένη στα τόσα χρόνια εκπομπή, Happy day. Η επικαιρότητα βέβαια, η θλιβερή αυτή επικαιρότητα των ημερών, όπως την χαρακτήρισε και η ίδια, δεν της επέτρεψε να έχει αυτό τον ενθουσιασμό που θα ήθελε για το πρώτο της καλημέρα..

Ωστόσο, με χαμόγελο στα χείλη και λάμψη στα μάτια, καλημέρισε τους τηλεοπτικούς της φίλους...

Υπενθυμίζουμε πως απέναντί της (στο Mega) την ίδια στιγμή, καλημέριζε το τηλεοπτικό κοινό η Ελεονώρα Μελέτη... (δείτε εδώ βίντεο από την πρεμιέρα).

Τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Καλημέρα σε όλους εσάς σε όλα τα σπίτια. Συνήθως αυτή την ημέρα κάθε χρόνια έχουμε ένα τεράστιο ενθουσιασμό που θα σας ξανασυναντήσουμε και η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ενθουσιασμός υπάρχει μέσα βαθιά στην καρδιά μας γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα... Η Θεσσαλία μετράει τις πληγές της... Όπως έχετε μάθει χρόνια τώρα στο Happy day θα είμαστε εδώ να συζητήσουμε αλλά να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να σας κάνουμε να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα την ημέρα σας. Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό. Έχω την καλύτερη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης και είμαι χαρούμενη γι' αυτό: Δημήτρης, Τίνα, Κώστας! Και ο Λευτέρης μας είναι εδώ, φέτος σε διπλό ρόλο (θα είναι στο Μεγάλο Παζάρι).

Ο πρώτος καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται στο studio του Happy Day τον Αντώνη Σρόιτερ για μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.