Παντρεύτηκε η "κόρη" του Πάνου Μιχαλόπουλου και βάφτισε το παιδί της - Το πριγκιπικό νυφικό και η ομοιότητα με την κόρη της

Φωτογραφίες από τα δυο μυστήρια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε η

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η πρώην τηλεοπτική κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην σειρά "Η ώρα η καλή" και υποδύθηκε την μικρή Στέφανι. Η 30χρονη, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βίκτωρα Αποστόλου ενώ παράλληλα βάφτισαν και την κορούλα τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρσι με πολιτικό και φέτος αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η νύφη ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο πριγκιπικό νυφικό της. Ήταν γοργονέ με διαφάνειες και εντυπωσιακή πλάτη. Στα μαλλιά της έκανε ένα απλό styling, ενώ εντυπωσιακό ήταν και το μακιγιάζ της.

Η κορούλα της έμοιαζε απίστευτα με τη μαμά της (δείτε φωτογραφίες από τη γέννα), ενώ γενικά όλο το σκηνικό και του γάμου και της βάφτισης ήταν παραμυθένιο.

Φωτογραφίες από το γάμο της Ούρσουλας Βλάχου

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Ούρσουλα Βλάχου γάμος

Πού είναι και τί κάνει σήμερα ο τηλεοπτικός της μπαμπάς, Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς του Ελληνικού κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης καθώς κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των πάντων. Να τονίσουμε πως ο ίδιος συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009.

Μάλιστα, η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση στο θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του το 1981. Πλέον έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας -δείτε εδώ τί επάγγελμα αποφάσισε να ακολουθήσει.

Τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα. Μάλιστα, πρόσφατα ο παραγωγός του ΣΚΑΙ, Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία, που κατόπιν δημοσίευσε στο facebook. Όπως θα δείτε ο χρόνος είναι φίλος του, αφού στα 69 του εξακολουθεί να είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας.

Πάνος Μιχαλόπουλος πως είναι σήμερα