«Γνωρίστηκαν σε ένα μεζεδοπωλείο στην Πάρο, τους έφερε στο ίδιο τραπέζι ο...» - Παρασκήνιο για τη σχέση Βανδή & Μπισμπίκη μετά τα δημοσιεύματα για τον γάμο τους

Δεν το γνώριζε κανείς αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δέσποινα Βανδή
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Στην εκπομπή του Mega Καλημέρα, την Δευτέρα 11/9, προβλήθηκε το κυνηγητό της Δέσποινας Βανδή στο αεροδρόμιο από τους δημοσιογράφους, με την ίδια να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση σε ερώτηση για τον γάμο της με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το ζευγάρι για την οποία δεν γνώριζε κανείς μέχρι τώρα. Αφορά τη γνωριμία τους, η οποία έγινε αρκετό καιρό πριν έρθουν κοντά και ερωτευτούν, δίνοντας το όνομα του ανθρώπου που τους έβαλε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι.

Πώς γνωρίστηκαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή

«Πώς γνωρίστηκαν και ποιος είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά; Ακούστε παιδιά, είναι απίστευτο, δεν το ήξερα αυτό. Γνωρίστηκαν σε ένα μεζεδοπωλείο που λέγεται "Καλλιτεχνικό Καφενείο" στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου. Η Βανδή είχε πάει για συναυλία εκεί, η οποία, επειδή μόλις είχε περάσει η καραντίνα και το καλοκαίρι, δεν έγινε, και τον Βασίλη τον Μπισμπίκη, όπως μαθαίνω από τις πληροφορίες μου, τον φιλοξενεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πάνε, λοιπόν, το βράδυ να φάνε σε ένα χωριουδάκι έξω από τα φώτα της δημοσιότητας της Πάρου. Εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει στο ίδιο τραπέζι τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Εκεί πρωτογνωρίστηκαν. Και για να μην πουν διάφοροι διάφορα, δεν είπα ότι εκεί ερωτεύτηκαν ή εκεί ήρθαν κοντά, λέω ότι εκεί γνωρίστηκαν και είχαν τον χρόνο να μιλήσουν αρκετά μεταξύ τους», δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Εκεί ήταν ο πρόδομος της σχέσης τους», είπε γελώντας τότε ο Θανάσης Πάτρας, με την υπόλοιπη ομάδα να ξεσπά και εκείνη σε γέλια με το λογοπαίγνιό του.

Δείτε επίσης: «Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη! Ψάχνω να...» - Η αποκάλυψη του Μπισμπίκη μετά την είδηση πως παντρεύεται με την Βανδή