«Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη! Ψάχνω να...» - Η αποκάλυψη του Μπισμπίκη μετά την είδηση πως παντρεύεται με την Βανδή

Μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη! Ψάχνω να...» - Η αποκάλυψη του Μπισμπίκη μετά την είδηση πως παντρεύεται με την Βανδή

Πρεμιέρα στον ALPHA έκανε η εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μια διαφορετική έναρξη λόγω της επικαιρότητας. Ωστόσο, γρήγορα επέστρεψε στην κανονική ροή και όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε αποκλειστικά στην δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη.

Ο ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στον "Σασμός: Ο Επίλογος", υποδυόμενος τον θείο της Αργυρώς που δεν θέλει με τίποτα τον σασμό ανάμεσα στις οικογένειες (δείτε την ιστορία του), μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και για την προσωπική του ζωή.

Η συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη και οι αποκαλύψεις

Αρχικά μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα στον ALPHA: «Ο Αντρέας Βρουλάκης στον Σασμό είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν άλλο κώδικα τιμής. Δεν θέλει τον σασμό, θέλει το αίμα και θα καθυστερήσει πολύ για τον σασμό. Θα ανακατέψει την τράπουλα με έναν τρόπο».

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την σειρά. Έχω έρωτα με την Κρήτη. Παίζουν φανταστικοί ηθοποιοί, νιώθεις ότι μπορεί να επικοινωνήσεις μαζί τους στο για το πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους γύρω μου και τον ρόλο. Θα δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση να δω τι έχω κάνει. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσω».

Δεν δίστασε επίσης, να αναφερθεί στην Κρήτη που είναι και η μεγάλη του αγάπη και πως σκέφτεται να μείνει μόνιμα εκεί, μετά την είδηση πως παντρεύεται με την Δέσποινα Βανδή: «Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε από το σίριαλ του ALPHA η Λέξη που δεν λες. Έμεινα 7 μήνες στο νησί. Πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει το φαγητό, το ποτό και τα βουνά.. Μέσα στην Κρήτη βρίσκω την ψυχή μου. Έκανα την Κρήτη τατουάζ» και να αποκαλύψει «Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Ψάχνω να βρω οικόπεδο» - δείτε το οικόπεδο που σκέφτεται να αγοράσει.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και αν τον ενοχλεί η τόση αναγνωρισιμότητα «Σιγά σιγά ψήνομαι με την αναγνωρισιμότητα. Ότι είναι να κάνω το κάνω και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει και ποιος τραβάει. Δεν θα σταματήσω να ζω και να κάνω ότι γουστάρω».