Παντρεύονται Μπισμπίκης & Βανδή στις αρχές του '24 - Έχουν διαλέξει τον κουμπάρο τους

Φίλοι και γνωστοί ράβονται από τώρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ήταν Σεπτέμβριος του 2021 όταν διέρρευσαν φωτογραφίες που επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά την σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, αφού πηγαίνουν παντού μαζί, από τις διακοπές τους μέχρι και τη δουλειά τους, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο (δείτε εδώ την ηλικιακή διαφορά που τους χωρίζει).

Δύο χρόνια μετά, λοιπόν, φαίνεται πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να επισημοποιήσει την σχέση του με έναν γάμο. Και οι δύο έχουν από έναν γάμο στο ιστορικό τους, όμως αυτό δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι και έχουν στόχο να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Παντρεύονται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Σύμφωνα με τη Σπυριδούλα Τριάντου και το ρεπορτάζ της στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, οι κοντινοί φίλοι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας έχουν αρχίσει να ράβονται. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επικαλείται ανθρώπους από το στενό περιβάλλον τους, τα οποία υποστηρίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και, μάλιστα, σύντομα, λίγο μετά το 2023 δηλαδή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν ήδη επιλέξει τον κουμπάρο τους και αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τον Νίκο Κοκλώνη.

Τι είχε δηλώσει η τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο του γάμου τους

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, για την 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη που έφυγε για σπουδές υποκριτικής στην Αγγλία, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δυο άνθρωποι μαζί. Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα.

Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.