«Όποιος θέλει να το παίξει star, να κάτσει σπίτι του» - «Αν κάποια θέλει να είναι κεντρικιά...»: Χείμαρροι Τριαντάφυλλος και Πιερίδη κατά Νάταλι Κάκκαβα

Οι δηλώσεις μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια να μπαίνει κεντρική παρουσιάστρια στην ομάδα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όποιος θέλει να το παίξει star, να κάτσει σπίτι του» - «Αν κάποια θέλει να είναι κεντρικιά...»: Χείμαρροι Τριαντάφυλλος και Πιερίδη κατά Νάταλι Κάκκαβα

Ένα διαφορετικό φινάλε έκανε η εκπομπή Καλοκαίρι Yes, λόγω της επικαιρότητας με τις πλημμύρες σε Καρδίτσα, Βόλο, Λάρισα και Πήλιο. Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη και Φελίτσια Τσαλαπάτη βγήκαν στον αέρα του OPEN μονάχα για λίγα λεπτά ώστε να αποχαιρετήσουν.

Μετά το τέλος της εκπομπής ωστόσο, έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Η δημοσιογράφος ωστόσο του BreakfastatStar, δεν δίστασε να τους ρωτήσει και πως βλέπουν το γεγονός πως φημολογείται ότι η Νάταλι Κάκκαβα θα μπει στην ομάδα τους ως κεντρική παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ακούστηκε πως η εκπομπή τους θα συνεχίσει με άλλο όνομα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Η απάντηση Τριαντάφυλλου - Πιερίδη για την Κάκκαβα

«Το Open είναι ευχαριστημένο μαζί μας, μας έχει στηρίξει πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ, δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω τίποτα για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Αλέξη Παππά. Θα είναι ωραίο να είμαι σε πάνελ με τον Αλέξη Παππά, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Τα σαββατοκύριακα θα έχω πολλή δουλειά με τα live… Δεν ξέρω τίποτα ακόμα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος για την όμορφη περίοδο που βίωσε στο πλατό.

Στην ερώτηση όμως σχετικά με την Νάταλια Κάκκαβα, είπε και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός: «Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

Από την πλευρά της, όταν ρωτήθηκε η Μαριάντα Πιερίδη λίγο αργότερα δεν δίστασε να σχολιάσει σε περίεργο ύφος: «Δεν ξέρω αν θα έρθει... Να περάσει καλά... Καλά να πάει... Εμείς πήγαμε πολύ καλά, κάναμε καλά νούμερα. Αν κάποιος θέλει να είναι κεντρικός ή κεντρικιά, να πάει να γίνει. Εμείς είμαστε μία παρέα».

Στην εκπομπή στη συνέχεια, έκαναν γκάλοπ στον κόσμο σχετικά με την εκπομπή Καλοκαίρι Yes και τον Τριαντάφυλλο, ερωτώμενοι αν θα ήθελα να τον δουν να συνεχίσει στην τηλεόραση.