«Τέλος του μήνα πρώτα ο Θεός...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για την εγκυμοσύνη της νέας του συντρόφου

Τι απάντησε για το τηλεοπτικό του "διαζύγιο" με την Ζήνα Κουτσελίνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τέλος του μήνα πρώτα ο Θεός...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για την εγκυμοσύνη της νέας του συντρόφου

Η εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του Πέτρου Κουσουλού έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγες ημέρες, αν και οι συνεργάτες του το γνώριζαν από πριν (δείτε εδώ τι ήθελαν να προστατεύσουν), ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος έκανε κάποιες δηλώσεις γι' αυτή και επέλεξε την κάμερα του Happy Day.

Προχώρησε, λοιπόν, σε δηλώσεις για τα συναισθήματά του για τη νέα αυτή συνθήκη στη ζωή του, όμως αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του παρελθόν και μέλλον, σχετικά με την αποχώρησή του από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και το νέο του βήμα (δείτε εδώ τι απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη για την σχέση τους μετά την αποχώρησή του).

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού

«Έληγε το συμβόλαιό μου και για κάθε συμβόλαιο που λήγει κάνεις μία διαπραγμάτευση. Ήταν μία καθαρά επαγγελματική απόφαση. Δεν ήταν εύκολη γιατί η Ζήνα εκτός από καλή συνεργάτης είναι και καλή μου φίλη. Μετά από 2,5 χρόνια ήταν δύσκολο να κόψω αυτό τον ομφάλιο λώρο, αλλά έκρινα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή, τη δεδομένη στιγμή. Δεν υπήρχε θέμα οικονομικού. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για όλους», είπε αρχικά για το τηλεοπτικό του διαζύγιο με το STAR.

Για τη δική του εκπομπή, που ακούγεται πως θα αναλάβει, ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, δεν έχουν πέσει υπογραφές και από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει υπογραφές, δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο. Υπάρχει ένα πρότζεκτ το οποίο δουλεύουμε ήδη με τους συνεργάτες μου, εκτιμώ ότι θα το μάθετε σύντομα».

Μάλιστα, είχε ακουστεί πως θα βρεθεί στο πλατό του Super Κατερίνα, ως συνεργάτης της Καινούργιου: Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ καλή φίλη μου, αλλά δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στο τραπέζι», εξήγησε.

Όσον αφορά στα προσωπικά του, επισήμανε: «Θα γίνω τρίτη φορά μπαμπάς. Νέες και ευχάριστες αλλαγές. Πραγματικά είναι κάτι που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Είναι ευτυχία να μεγαλώνει μια οικογένεια. Έχω ήδη δυο κόρες από τον πρώτο μου γάμο και τώρα έρχεται ένα νέο μωρό στην οικογένεια. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. ήταν μια προσωπική επιλογή να το κρατήσω μυστικό. Και στην Ευαγγελία (σ.σ η σύντροφός του) δεν αρέσει η έκθεση και όφειλα να το σεβαστώ αλλά ούτε και μένα μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική ζωή μου. Προτιμώ να προβάλλω τη δουλειά μου. Γεννάμε τέλος του μήνα πρώτα ο Θεός. Θα μάθουμε τότε το φύλο, αν είναι αγόρι ή κορίτσι».