«Δεν σου κάνω πρόταση γάμου!» - Με λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε την Ελένη Βουλγαράκη

«Θα σπάσω τη σιωπή μου και θα πω ότι είσαι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν σου κάνω πρόταση γάμου!» - Με λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε την Ελένη Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγη ώρα μετά την κανονική πρεμιέρα, καθώς όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας νωρίτερα, η ίδια βρίσκεται καθημερινά στο ραδιόφωνο σε εκπομπή με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη, επομένως θέση θα παίρνει στο πλατό μετά τις 11:00.

Μόλις, λοιπόν, κάθισε στην καρέκλα της, ο παρουσιαστής σηκώθηκε για να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει, κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια του, με την ίδια να λέει: «Μα τι υποδοχή είναι αυτή! Καλώς σας βρήκα», ενώ εκείνος δήλωσε με χιούμορ: «Δεν σου κάνω πρόταση γάμου!».

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Βουλγαράκη στην πρεμιέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

«Τι γίνεται; Πώς σου φαίνεται, που από το Σαββατοκύριακο θα είσαι καθημερινά στην τηλεόραση;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, με την ίδια να απαντάει: «Θα το συνηθίσω, δεν φοβάμαι Γιώργο Μου, μου αρέσει».

Και έπειτα ο ίδιος της ζήτησε να απαντήσει σε όσους αναφέρουν ότι εκείνος φωνάζει και βρίζει: «Θα σπάσω τη σιωπή μου και θα πω ότι είσαι ο καλύτερος μέχρι στιγμής...», αποκρίθηκε η Ελένη Βουλγαράκη γελώντας.

Δείτε επίσης: «Η Σίσσυ δεν προσπάθησε να...» - Η Ελένη Βουλγαράκη "έσπασε" τη σιωπή της για τη μεταγραφή από την Χρηστίδου στον Λιάγκα

Το βίντεο με τον "τσακωμό" από τα παρασκήνια

Οι συσκέψεις είχαν ξεκινήσει μέρες πριν την εκπομπή, με την ανανεωμένη ομάδα του Γιώργου Λιάγκα, αλλά πέρα από τις ιδέες για τα ρεπορτάζ και τα θέματα που θα προβάλλονται στον αέρα, οι δημοσιογράφοι διασκέδαζαν μεταξύ τους και ήδη είχαν ξεκινήσει τα "πειράγματα" μεταξύ τους, γεγονός που φανερώνει πως η παρέα έχει "δέσει" από τώρα.

Την Πέμπτη 31/8 μάλιστα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την Φωτεινή Πετρογιάννη και την Ελένη Βουλγαράκη, με εκείνες να συζητούν καθισμένες στα σκαλιά και εκείνος να τις βάζει να "τσακωθούν" για το ποια θα λάμψει φέτος.

«Λοιπόν, ποια από τις δύο φέτος θα κλέψει την παράσταση; Θα σας βάλω να τσακωθείτε, τώρα, από την αρχή», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιάγκας, με τις ίδιες να δείχνουν η μία την άλλη και να ξεσπούν σε γέλια. «Καταλάβατε τι έχει να γίνει», πρόσθεσε τότε ο παρουσιαστής.