Διαψεύσθηκαν όλα τα σενάρια με την πρώτη εμφάνιση του μετά από 3 χρόνια - Που μένει και με ποιον ο Νότης Σφακιανάκης

Καρέ καρέ η στιγμή που μπαίνει στο σπίτι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαψεύσθηκαν όλα τα σενάρια με την πρώτη εμφάνιση του μετά από 3 χρόνια - Που μένει και με ποιον ο Νότης Σφακιανάκης

Μυστήριο επικρατούσε εδώ και τρία χρόνια σχετικά με τη ζωή που κάνει ο Νότης Σφακιανάκης μετά την απόφαση του να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να σταματήσει ο τραγούδι. Η εκπομπή ωστόσο Πρωινό του ΑΝΤ1 (που έκανε πρεμιέρα σήμερα 11/9) έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο έξω από το σπίτι του.

Μάλιστα, διέψευσαν όλα τα σενάρια που είχαν ακουστεί σχετικά με τη ζωή του. Συγκεκριμένα πως μένει απομονωμένος, δεν βγαίνει από το σπίτι του, έχει γεράσει πολύ και πως έχει χωρίσει από την σύζυγό του και δεν μένει μαζί με το παιδί του.

Το σπίτι που μένει ο Νότης Σφακιανάκης

Η κάμερα της εκπομπής έστησε καραούλι έξω από το σπίτι του στην Βάρκιζα και απαθανάτισε τον τραγουδιστή να μπαίνει μέσα, με σακούλες στο χέρι. Ευδιάθετος μάλιστα, χαιρέτησε πίσω το συνεργείο που τον περίμενε, ωστόσο δεν τους πλησίασε.

Όπως μετέφερε ο Θάνος Βάγιος, δεν ισχύει τίποτα από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την ζωή του αυτά τα τρία χρόνια που απουσιάζει. Ο Νότης Σφακιανάκης μένει κανονικά στο σπίτι του στην Βάρκιζα μαζί με την σύζυγό του και το γιο τους, Απόλλωνα. Όσον αφορά τώρα τα επαγγελματικά του, υπάρχουν ναι μεν προτάσεις, όμως ο ίδιος δεν θέλει να εμφανιστεί κάπου τουλάχιστον σύντομα.

Δείτε επίσης: «Επικοινώνησα μαζί του» - Το πρόσωπο που μίλησε με το Νότη Σφακιανάκη κατά την περίοδο της απομόνωσης

Το ξέσπασμα του ανιψιού του Νότη Σφακιανάκη

«Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι γιατί και γράφονται και λέγονται ανακρίβειες από διάφορους επιτήδειους οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν την πραγματικότητα και διαρρέουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή και την περιουσία του θείου μου που αν μη τι άλλο δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει καν! Ο κύριος Πιλάτος που βγήκε πρόσφατα και αναφέρθηκε στον θείο μου για το που βρίσκεται για το πώς ζει και με ποιον ζει υπήρξε για πολλά χρόνια μεν φίλος και συνεργάτης του θείου μου όμως απέχει από το σχήμα σχεδόν 10 χρόνια. Δεν μπορεί να γνωρίζει μιας και δεν ζει στην Αθήνα.

Στη συνέχεια στον κύριο Γιώργο Λιάγκα δημόσια βγήκε ένα άλλο παιδί που παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετρ του Νότη τον οποίο εγώ γνωρίζω μόνο σαν φαν του Νότη και τίποτα παραπάνω και το όνομα του είναι Άκης Ψαρρής, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του είπε πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Ο μετρ του Νότη είναι ο κύριος Γιώργος Κασσάμπακης, ο κύριος Μίμης Κασσάμπαλης και εγώ ο ίδιος.

Δείτε επίσης: «Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, μάλλον...» - Αποκαλύψεις για τον Σφακιανάκη από την Ελένη Δήμου

Τώρα σε ό,τι αφορά τον Νότη, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του θα σας πω το εξής: Ότι είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Έχει επιλέξει να απομακρυνθεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας. Πρόσφατα που βρεθήκαμε μου επεσήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε κάποια πίστα. Τώρα αν αλλάξει κάτι θα το μάθετε από τον ίδιο. όσον αφορά τα προσωπικά του και την οικογένεια του, δεν αφορά κανέναν και δεν νομίζω να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για να μιλήσει κάποιος για αυτά τα λεπτά ζητήματα... Και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια το θείου μου εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.