Πάνος Μουζουράκης: Η σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο μετά το σκάνδαλο για την Κιβωτό του Κόσμου, ο γάμος με την Μαριλού και το παιδί

Άκρως αποκαλυπτικός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάνος Μουζουράκης: Η σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο μετά το σκάνδαλο για την Κιβωτό του Κόσμου, ο γάμος με την Μαριλού και το παιδί

Συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά για την εκπομπή Fay's Time παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης λίγο διάστημα μετά τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη και μίλησε αναλυτικά για τον τρόπο που της έκανε την πρόταση, για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για τον πατέρα Αντώνιο, τον οποίο υποστηρίζει μέχρι τέλους. Μάλιστα, απάντησε και για το σημείωμα που είχε γράψει για τους δημοσιογράφους πριν γίνει γαμπρός, όπου τον ανέφερε, δημιουργώντας "σάλο".

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη

«Προσεύχομαι στον Θεό, στο Χριστό, στην Παναγίτσα μας. Δεν είναι ότι είμαι κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Από μικρό παιδί δεν άντεχα, κάτι μυοσκελετικό πρέπει να συνέβαινε, την απέφευγα. Και έτυχε κάποια στιγμή να πάω στο Βόλο στα εγκαίνια που έκαναν στην εκκλησία μέσα στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου. Μπαίνω μέσα, με έχουν πιάσει εμένα πάλι οι δαίμονές μου και λέω "πώς μπορείς να προσευχηθείς όταν υπάρχουν τόσα πράγματα γύρω σου που σε αποσυντονίζουν;". Και βγαίνει στο τέλος ο πατέρας Αντώνιος και λέει "Πολλές φορές όταν βλέπετε ανθρώπους στο δρόμο και αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν ο Θεός να τον αγαπάει αυτό τον άνθρωπο που έχει κάνει τόσα κακά ή που είναι βρώμικος, ο Θεός είναι αέναος, άχρονος, μιλάει με την καθαρότητα της ψυχής μας...

Ο πατέρας Αντώνιος θεωρώ ότι είναι ακόμα πνευματικός μου, απλά δεν βρισκόμαστε με όλα αυτά που έχουν γίνει, έχω εξομολογηθεί, έχω κοινωνήσει, με έχει συμβουλεύσει. Όλα αυτά που συνέβησαν ήρθαν σε τρομερή σύγκρουση με την εικόνα που έχω εγώ στο μυαλό μου και επειδή έχω αισθανθεί τόσο κοντά με τον πατέρα Αντώνηιο και την πρεσβυτέρα και τα παιδιά από την Κιβωτό είναι σαν να μου προσβάλεις το σπίτι, την οικογένειά μου. Βέβαια, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης πια. Είμαι, όμως, λίγο των θεωριών συνομωσίας και πιστεύω ότι προδόθηκε από μόνο του. Άρχισε να βάλλεται από παντού η κιβωτός. Από τη μία σκάνδαλα κακοποίησης και μετά χρηματοοικονομικά. Είμαι σε ένα στάδιο αναμονής και περιμένω να πω "ευχαριστώ Θεέ μου, επιτέλους λύθηκε" και να αρχίσει αν ξαναχτίζεται η Κιβωτός από εκεί που έμεινε. Αν έχω πέσει τόσο έξω και έχει διαλυθεί και η παραμικρή ελπίδα που είχα στον άνθρωπο, τότε...», είπε αρχικά για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Για την σύζυγό του επισήμανε: «Με τη Μαριλού γνωριστήκαμε μέσω μίας κοινής φίλης, σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή. Πέρα από την ιδιαίτερη γλύκα της, τον ευγενικό της τρόπο, όταν έγραψα εκείνο το ποίημα για το γάμο, πολύ περήφανα πήρα και της λέω "ενώ όλοι μου είπαν να μην ασχοληθώ με το θέμα, δημιούργησα ένα καλλιτέχνημα, πώς σου φαίνεται;" και μου λέει "πολύ ωραίο είναι, αλλά εγώ στη θέση σου δεν θα το έκανα". Και με πιάνει εμένα το καλλιτεχνικό μου και της λέω "να σου εξηγήσω ότι εδώ πολύ εύκολα φτάνουμε στη σημειολογία..." και μου λέει "όχι, δεν θέλω να μου εξηγήσεις, μου ζήτησε την άποψή μου και στην είπα, από εκεί και πέρα εγώ ποτέ δεν πρόκειται να σε φιμώσω ή να προσπαθήσω να σου επιβάλλω κάτι". Και λέω "τι ωραίο ήταν αυτό, πρέπει μόνος μου να πάρω την απόφαση, θα το κάνω"».

Και έπειτα απάντησε για την πρόταση γάμου: «Την πρόταση γάμου την έκανα σε ένα escape room. Ήταν μαζί και η κουμπάρα μας η Ευαγγελία και ο Πέτρος ο Κουσουλός, ο οποίος με βοήθησε να το στήσω, γιατί ήθελα να φανεί ότι έρχεται από αλλού η ιδέα, να μην καταλάβει τίποτα. Του είπα να πει ότι του έκαναν δώρο και ότι θέλεις να κάνεις ένα θέμα για τα escape room και κάλεσέ μας σήμερα το βράδυ να λύσουμε το γρίφο.

Στο τέλος του γρίφου έβρισκες έναν θησαυρό, ένα διαμάντι. Παίρνει η Ευαγγελία τηλέφωνο τη Μαριλού και της απαντάει εκείνη "α, δεν μπορούμε σήμερα, ο Πάνος έχει μία υποχρέωση". Όντως είχα και το είχα ξεχάσει. Πήγαμε τελικά. Τώρα που δεν μπορεί να κουνηθεί και να πάει πουθενά παίζουμε στο play station παιχνίδια διαφυγής. Την ώρα που μπήκαμε μέσα μου λέει "εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμου"».

Δείτε επίσης: «Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια, αλλά...» - Η στιγμή που ο Πάνος Μουζουράκης κάλεσε τη γυναίκα του στο τηλέφωνο για να της αφιερώσει το τραγούδι του σε συναυλία του

«Δεν θέλω να την βλέπω να πονάει και να υποφέρει. Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες, απίστευτο!», δήλωσε στο τέλος για την εγκυμοσύνη της.