Blue Horizon: «Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης, έμεναν μέσα σε τρώγλες...» - "Κόλαφος" ο ετεροθαλής αδερφός του 36χρονου Αντώνη

Στη φόρα το εισιτήριο που πλήρωσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Blue Horizon: «Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης, έμεναν μέσα σε τρώγλες...» -

Η υπόθεση Blue Horizon έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση για την τιμωρία των υπεύθυνων για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, η πολιτεία δεν θα ηρεμήσει (δείτε εδώ την προσωρινή απόφαση που πάρθηκε για 2 από τους 4 συλληφθέντες).

Η έρευνα συνεχίζεται κανονικά, λοιπόν, και νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, τη Δευτέρα 11/9, στην πρεμιέρα του Super Κατερίνα, προβλήθηκε το εισιτήριο του άτυχου άνδρα. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνταν εάν είχε τελικά και εάν αυτός είναι ο λόγος που οι δύο άντρες του πληρώματος τον απομάκρυναν από το πλοίο, όμως η απάντηση δόθηκε.

Μάλιστα, φίλος του θύματος μιλώντας στις κάμερες είχε αποκαλύψει πως ο Αντώνης είχε επιβιβαστεί κανονικά στο πλοίο, όμως αποβιβάστηκε για πέντε λεπτά μέχρι που οδηγήθηκε στον θάνατο (δείτε εδώ τι συνέβη).

Οι δηλώσεις του αδερφού του 36χρονου Αντώνη

Στην εκπομπή, λίγο αργότερα, μίλησε και ο ετεροθαλής αδερφός του νεαρού άνδρα, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις για τις σχέσεις τους και την κατάσταση της οικογένειάς του.

«Είχα επαφές περισσότερο με τη μητέρα μου και λιγότερο με τα παιδιά. Είχε κι αυτή κάποια θέματα, κάποιες φοβίες και δεν πήγαιναν σχολείο. Τα παιδιά ήταν σαν αγρίμια ως προς τον κόσμο απ’ έξω. Ακόμα και εγώ όταν πήγαινα, όταν ήταν μικρά φοβόντουσαν και κρύβονταν. Της είχα πει μην τα κρύβεις και μου έλεγε "όχι άσε τα μέσα".

Ο Αντώνης ήταν καλό παιδάκι, πήγαινε στα μαγαζιά, έκανε θελήματα στον κόσμο. Του άρεσε να πηγαίνει Αθήνα και Πειραιά να βλέπει κόσμο. Ό,τι λεφτά μάζευε, πήγαινε επάνω, τα έτρωγε και γυρνούσε ξανά. Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης. Τα άλλα παιδιά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Ιδίως μετά που πέθανε η μητέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα, έμεναν μέσα σε τρώγλες. Τα συναισθήματά μου είναι όπως όταν χάνεται κάθε άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν είναι της οικογένειας. Απλά εγώ το έμαθα πολύ ξαφνικά και με ενημέρωσε ένας φίλος μου. Το θέμα είναι να δικαιωθεί το παιδί και κάποιοι άνθρωποι να πάρουν τον δρόμο τους», είπε.