Τζούλια Αλεξανδράτου: Η φωτογραφία που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους

Την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πέρα από επιχειρηματίας η Τζούλια Αλεξανδράτου πλέον δηλώνει και ευτυχισμένη μαμά αφού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο μια μικρή μπέμπα, ίδια εκείνη! (δείτε εδώ φωτογραφία της μπέμπας).

Μπορεί πλέον η ξανθιά καλλονή να κρατάει μια απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είναι ένας άκρως ενεργός στα χρήστης των social media και συνήθως προμοτάρει την δουλειά της μέσα από αυτά. Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου όμως, η Τζούλια, προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση κι αντί να καλέσει τους φίλους της γίνουν συνδρομητές στο OnlyFans, από όπου και κερδίζει πολλά χρήματα, δημοσίευσε μια παιδική της φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Συγκεκριμένα, ανέβασε μέσω story, μια φωτογραφία της από όταν ήταν μικρή, που ποζάρει με το μαγιό της από κάποια παραλία.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η φωτογραφία που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους

Βγάζει εκατομμύρια μόνο από το Only Fans

Η πηγή εισοδήματος της από το Only Fans είναι τεράστια!

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο κατάλληλο μόνο για ενήλικες (λόγω του ερωτικού περιεχομένου του) όπου οι δημιουργοί, δηλαδή οι influencers ή αυτοί που κάνουν προφίλ, μπορούν να μοιράζονται ερωτικές εικόνες και βίντεο ή εκείνα που συνορεύουν με τη σεξουαλικότητα στο μέγιστο οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίας, σκηνής κ.λπ.

Στην περίπτωση αυτή, Το Onlyfans δεν λογοκρίνει απολύτως τίποτα, ούτε βίντεο ούτε εικόνες. Και για τον λόγο αυτό αποτελούν αξίωση για πολλούς. Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει το δικό της προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα εδώ και 6 χρόνια και κάθε χρόνο βγάζει πολλά χρήματα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έβγαλε μισό εκατομμύριο.

Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans χρήματα