«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι» - Οι νέες δηλώσεις της Στανίση για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη

«Ήταν κακή στιγμή; Τι να πω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι» - Οι νέες δηλώσεις της Στανίση για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου ξεκινάει εμφανίσεις οι Vegas μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Γιάννη Καψάλη και την Κατερίνα Στανίση. Η δημοσιογράφος λοιπόν, δεν γινόταν να μην πάρει δηλώσεις από την τραγουδίστρια.

Η αγαπημένη λαϊκή καλλιτέχνης με την μεγάλη καριέρα, ρωτήθηκε και απάντησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και το σάλο με τον Γιώργο Πατούλη όταν την περίοδο που η Ελλάδα καιγόταν, κυκλοφόρησε βίντεο που χόρευε ζεϊμπέκικο.

«Θέλω να έχω μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Έβαζα κρέμες πολύ νέα, που δεν τις χρειαζόμουν και καθόλου. Μετά τις έκοψα κι όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο παράξενη», ανέφερε αρχικά για την περιποίηση του προσώπου της.

Ενώ, σχετικά για τη διατροφή της, είπε: «Τρώω τα πάντα και έχασα κάποια κιλά από το άγχος πιστεύω και την κούραση. Δεν είμαι και γυναίκα που τρώω 13 φορές την ημέρα. Αδυνάτισα όχι από το φαγητό. Τώρα αρχίζω και παίρνω».

Η νέα δήλωση της Στανίση για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη

Όσον αφορά τώρα τον Γιώργο Πατούλη και τον σάλο, απάντησε για ακόμη μια φορά (αφού από την πρώτη στιγμή πήρε θέση): «Ήταν κακή στιγμή; Τι να πω. Πάντως εμείς δεν πήγαμε να διασκεδάσουμε. Τελευταία στιγμή μας είπανε πες και δύο τραγούδια. Τι να κάνουμε τώρα; Εγώ τον τράβηξα τον άνθρωπο, ήταν έτοιμος με το σακάκι κι έφευγε. Εγώ το φταίω. Φαντάζομαι το έκανε για να μην με προσβάλλει, μην με στενοχωρήσει. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό».

Η ανακοίνωση που είχε κάνει για την παραίτηση του μετά το σάλο

«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία. Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.
Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική», αναγράφει η ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη.