Σάλος με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη: «Ήταν μια κακιά στιγμή» - Η δημόσια απολογία του

Εν μέσω πυρκαγιών...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σάλος με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη: «Ήταν μια κακιά στιγμή» - Η δημόσια απολογία του

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο του Γιώργου Πατούλη από τη στιγμή που χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, όπου παρευρέθηκε πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ ποιος παίκτης του Survivor All Star έθεσε υποψηφιότητα στην παράταξή του).

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στα social media, με πλήθος κόσμου να σχολιάζει αρνητικά την κίνησή του εν μέσω πυρκαγιών, ενώ υπήρξε και αντίδραση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του ALPHA.

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη που προκάλεσε αντιδράσεις και η δημόσια απολογία του

Ο ίδιος, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 28/7, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, θέλησε να εκφράσει τη συγγνώμη του.

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Δεν έκρυψε την αμηχανία - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Πατούλη για την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη στις εκλογές