«Ήταν μια ημέρα με μεγάλη αμηχανία λόγω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά μετά την πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

«Μακάρι να με δείτε και σε κάτι βραδινό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν μια ημέρα με μεγάλη αμηχανία λόγω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά μετά την πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα έκανε η Φαίη Σκορδά μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της Fay's Time στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ την έναρξη). Η παρουσιάστρια επέστεψε για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό του Αμαρουσίου σε νέα ώρα όμως και με νέα πρόσωπα στο πλευρό της.

Μετά από πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη, μεταφέρθηκε στην μεσημεριανή σε μια κίνηση του καναλιού να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, αφού πέρσι το Πρωινό μας δεν τα πήγε καλά (δείτε εδώ την τηλεθέαση).

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, μίλησε για την έναρξη της εκπομπής, το όνομα που άλλαξε, αλλά και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά μετά την πρεμιέρα

«Ήταν μια πρεμιέρα για όλες τις εκπομπές με μεγάλη αμηχανία για όλους, λόγω της επικαιρότητας. Όλα καινούργια όλα από την αρχή. Είναι μια πολύ ωραία ομάδα. Πρώτη μέρα με αλλαγή ώρας, ωραία ήταν. Καλημέρα πάντως λέω ακόμα, το κρατάμε. Έχεις την επιλογή του Fay’s Time που μπορεί να φτάσουμε και βράδυ δεν ξέρω. Μακάρι να με δείτε και σε κάτι βραδινό, θα το ήθελα», ήταν τα πρώτα της λόγια για τη νέα της εκπομπής σε ώρα και όνομα.

Σχετικά με την συνέντευξη από καρδιάς που πήρε από τον Πάνο Μουζουράκη και σε ερώτηση αν δούμε και άλλες τέτοιες συνεντεύξεις, είπε: «Θα το ήθελα πολύ Κάθε χρόνο κάποιες. Μακάρι φέτος να συναντηθούμε και εγώ και με άλλα πρόσωπα»

Για τον ανταγωνισμό από την άλλη, ανέφερε: «Πάντα έχει πολλές εκπομπές. Εμείς πρέπει να κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι. Να μου ευχηθείτε υγεία, ηρεμία και να ξυπνάμε με ωραίες ειδήσεις. Να έχουμε μια ήρεμη χρονιά».

Η τηλεθέαση (11/9) που σημείωσε

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ για τη νέα σεζόν θα μπορούσε να πει κανείς πως ξεκίνησε επίσημα εχθές, Δευτέρα 11/9, αφού 4 προγράμματα στα οποία φαίνεται πως στοιχημάτιζε και στοιχηματίζει πολύ έκαναν πρεμιέρα.

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή...

Πρώτη, έκανε την αρχή η κούκλα Φαίη Σκορδά που για πρώτη φορά ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας μεσημεριανής εκπομπής αφού πλέον ξεκινάει με τη νέα της εκπομπή, Fay's time, στις 11:45. Το κοινό δεν φάνηκε να την περίμενε, ούτε να ανυπομονούσε αφού σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB έκανε μόνο 6,1% (3,4-6,1-6,6-6,4-5,9-6,2-5,6-8,5). Μπορεί να ευθύνεται σε κάποιο ποσοστό και το χαμηλό lead in που πήρε από τους Αταίριαστους αλλά...είπαμε...

Δείτε εδώ τι έκαναν τα υπόλοιπα προγράμματα του ΣΚΑΙ!