«Ααα! Αγνώριστη» - Η αντίδραση της Μαρίας Ιωαννίδου όταν είδε φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού χωρίς φίλτρα

Αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ααα! Αγνώριστη» - Η αντίδραση της Μαρίας Ιωαννίδου όταν είδε φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού χωρίς φίλτρα

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για την προσωπική της ζωή αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με την κόρη του πρώην συντρόφου της, αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού, Ναταλία Γερμανού.

Η ηθοποιός - χορεύτρια που αγαπήσαμε μέσα από τις παλιές ελληνικές ταινίες για ακόμη μια φορά μίλησε έξω από τα δόντια χωρίς να μασάει τα λόγια της.

«Η Ναταλία είναι εργατική, έχει πάρει την εργασιομανία και μερική εξυπνάδα του πατέρα της. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί. Να κάνουμε ένα "Γερμανάκι"», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε για τις σχέσεις τους: «Δεν βλεπόμαστε με τη Ναταλία. Εγώ θέλω. Μάλλον δεν θέλει εκείνη. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Σε πρόθεσή μου να συναντηθούμε δεν είδα ανταπόκριση. Δεν της έχω κάνει τίποτα, αν έχει εκείνη λόγο ρωτήστε την».

«Της έστειλα το βιβλίο μου, σαφώς δικαιούμουν μία παρουσία του βιβλίου στην εκπομπή της. Δεν πρέπει να την απασχολώ και πάρα πολύ, θυμάται πώς με λένε;», συνέχισε.

Η αντίδραση της Ιωαννίδου όταν είδε αφιλτράριστη φωτογραφία της Γερμανού

«Ααα Αγνώριστη, έχει μία μανία με τα φίλτρα», σχολίασε όταν είδε την φωτογραφία της χωρίς φίλτρα η οποία προκάλεσε τεράστιο χαμό στο Instagram - δείτε το γιατί.

Η σχέση με τον πατέρα της

«Η Ναταλία έκανε την πρόταση γάμου σε εμένα για λογαριασμό του Φρέντυ. Στον Γερμανό άρεσε που με έβλεπε στις ταινίες και ήθελε να με γνωρίσει και με βλέπει η Ναταλία και του λέει, “μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι την κυρία Ιωαννίδου που είναι και ωραία;». Ο Γερμανός τότε ούτε καν είχε τολμήσει να μου πιάσει το χέρι», είπε χαρακτηριστικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ότι εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Μια δήθεν φίλη μου με κατέστρεψε. Για τρία χρόνια έτρωγε από εμένα η ίδια, ο άνδρας της και η οικογένειά της. Έχασα όλα τα πράγματα του Φρέντυ σταδιακά. Τα πούλησα όλα για να μπορώ να επιβιώνω με μια αξιοπρέπεια».