«Γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε! Μου έλεγαν να σου ζήσει» - Τσακίζει κόκαλα η κόρη της Ελπίδας

«Νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε! Μου έλεγαν να σου ζήσει» - Τσακίζει κόκαλα η κόρη της Ελπίδας

Μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και τη δημοσιογράφο, Χριστιάννα Κοχλατζή παραχώρησε η κόρη της Ελπίδας. Η Ήρα Κατσαντώνη μίλησε μέσα από την καρδιά της για την απώλεια του μωρού της όταν ήταν 8 μηνών έγκυος.

Την είδηση είχε μοιραστεί, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το μαιευτήριο, την οποία και συνόδεψε με μια σπαρακτική λεζάντα - δείτε την εδώ.

Η εξομολόγηση της Ήρας Κατσαντώνη για την απώλεια του μωρού της

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωράκι 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν συνέβη αυτό το πράγμα νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Όταν το μοιράστηκα στα social media μηνύματα από πάρα πολλές γυναίκες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει.

Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα, και η μαμά μου φυσικά και από φίλους που δεν με άφησαν λεπτό. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν κάτι φυσικά που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι καλά, όμως. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις», εξομολογήθηκε αρχικά η Ήρα.

Και συνέχισε: «Όταν γέννησα, με έβλεπαν και έλεγαν να σου ζήσει το μωρό. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο, ας το πω, όλοι ήξερα ότι είμαι έγκυος. Τελικά έκανα πολύ καλά. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου»

«Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει» είπε στο τέλος και συγκίνησε.

Η συγκινητική ανάρτηση της για την γιορτή της μητέρας

Η Ήρα Κατσαντώνη έκανε μια νέα ανάρτηση με αφορμή την γιορτή της ημέρας, θέλοντας να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες. Σε εκείνες που έχουν παιδάκια, αλλά και σε όσες τα έχασαν ή τις επισκέφθηκαν για λίγο...

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους τους επισκέφθηκαν για λίγο, στις μανούλες που υιοθέτησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανούλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία της αγκαλιά με την μαμά της.