Χαλασμός στο Πρωινό με τον Δήμαρχο Βόλου: «Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη; Άσε αυτούς τους φλώρους»

Οι τόνοι ανέβηκαν και επικράτησε μεγάλη ένταση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαλασμός στο Πρωινό με τον Δήμαρχο Βόλου: «Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη; Άσε αυτούς τους φλώρους»

Επίθεση στον Δήμαρχο Βόλου έκανε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε συναυλία του που έδωσε στην Τεχνόπολη την Δευτέρα 11/9. Ο τραγουδιστής που ζει μόνιμα στο Πήλιο που βρίσκεται κοντά στον Βόλο άσκησε σκληρή κριτική στον Αχιλλέα Μπέο (δείτε την έκκληση που είχε κάνει για την κακοκαιρία).

«Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη από τον ρημαγμένο παράδεισο, από το Πήλιο. Από τα βουλιαγμένα χωριά, τα κατεστραμμένα σπίτια. Έρχομαι από τις λάσπες. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμένη, την πνιγμένη χώρα μας.

Έρχομαι από τον Βόλο, που ο Δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες -ο ανεκδιήγητος Δήμαρχος- ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά -εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος- "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε!". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.

Έρχομαι από τη χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως. Από την χώρα που ξαναψηφίζουν αυτούς που μας ρημάζουν. Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη.

Έρχομαι από τη λάσπη! Και σας ευχαριστώ. Μετά από τις πολύ έντονες μέρες και νύχτες που είστε σήμερα εδώ για να στήσουμε μαζί μια ηλεκτρική βροχή πάνω στην καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Η οργισμένη απάντηση του Αχιλλέα Μπέου στο Πρωινό

Ο Δήμαρχος Βόλου βγήκε σήμερα Τρίτη 12/9 στην εκπομπή Πρωινό και ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του τραγουδιστή. Ωστόσο, εξοργίστηκε από το πρώτο λεπτό, λέγοντας πως βγήκε να μιλήσει για την κατάσταση στον πλημμυρισμένο Βόλο.

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει με σκληρά λόγια κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη αλλά και να έρθει σε σύγκρουση με την ομάδα της εκπομπής.

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων».

«Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους», ανέφερε μεταξύ άλλων και τσακώθηκε με την ομάδα του Πρωινού με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν.