«Οι πρόβες έχουν καθυστερήσει γιατί η μητέρα του...» - Αποκαλύψεις λίγο πριν τον γάμο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ετοιμασίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Οι πρόβες έχουν καθυστερήσει γιατί η μητέρα του...» - Αποκαλύψεις λίγο πριν τον γάμο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται και συγκεκριμένα παντρεύεται την σύντροφό του Δήμητρα Βαμβακούση με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο. Μάλιστα, μέχρι και τα κοντινά τους πρόσωπα δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί την Κυριακή 24/9 στους Αγίους Ισιδώρους παρουσία εκτός συγγενών και φίλων, και άλλων προσώπων της ελληνικής showbiz, ακόμη και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν - δείτε τι εννοούμε.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastatStar και στη Μυρσίνη Κοντού αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Επίσης, έκανε γνωστό το λόγο που καθυστέρησαν οι πρόβες, αφού η μητέρα του είναι ασθενής.

Αποκαλύψεις λίγο πριν το γάμο Αγγελόπουλου - Βαμβακούση

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», αποκάλυψε.

«Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει έρθει», συνέχισε.

«Σε ένα γάμο που είναι ένα γεγονός showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι προσωπικά, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους», ολοκλήρωσε.

Τι ετοιμάζουν για την ημέρα του γάμου τους

Στον αέρα της εκπομπής Fay's time , έβγαλαν σε τηλεφωνική σύνδεση τον φίλο, δικηγόρο και κουμπάρο του Γιώργου, Αναστάσιο Ντούγκα, ο οποίος παρά το γεγονός πως ξαφνιάστηκε έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για το τι ετοιμάζει το ζευγάρι.

«Αυτή την στιγμή δεν ήμουν προετοιμασμένος για τον αέρα, Θα πούμε στα παιδιά να ζήσουν. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε στην Ελλάδα, τι να πούμε... Ήταν σίγουρο πως αυτοί οι δυο θα βρεθούν στην εκκλησία. Εγώ το ήξερα, η Φαίη που κάνει παρέα με την Δήμητρα το ήξερε, όλοι το ξέραμε. Ο γάμος θα γίνει στους Αγίους Ισιδόρους. Εκεί γνωρίστηκαν τα παιδιά. Νομίζω ότι τα υπόλοιπα θα τα πουν τα παιδιά. Πραγματικά εν καιρό νομίζω ότι θα τα πουν όλα τα παιδιά. Φαντάζομαι θα έχει καλεσμένους αρκετούς κι από πάρτι κάτι θα έχει. Θα σας τα πει σε λίγες ημέρες η Δήμητρα με τον Γιώργο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Ντούγκας μεταξύ άλλων.