Κόλαφος κατά Βαρδή η Φιλοθέη Μωβ: «Δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του! Η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα»

«Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος κατά Βαρδή η Φιλοθέη Μωβ: «Δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του! Η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε η Φιλοθέη Μωβ, η τελευταία σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, με την οποία μετά το θάνατο του, τα παιδιά του δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις.

Η ίδια λοιπόν ξεσπά εναντίον του Γιάννη Βαρδή, ενώ εξήγησε και το λόγο που δεν πήγε στην συναυλία που έγινε προς τιμήν του αείμνηστου τραγουδιστή.

Στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε πολύς κόσμος για να ακούσει τις επιτυχίες του. Μάλιστα, στην σκηνή για να τραγουδήσουν ανέβηκαν σπουδαία ονόματα όπως η Χάρις Αλεξίου η οποία "λύγισε" διαβάζοντας το γράμμα για τον Αντώνη Βαρδή, αλλά και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος ερμήνευσε ακυκλοφόρητο τραγούδι του.

Οι δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τον Βαρδή

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του», ανέφερε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου. Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το Όλοι Μαζί Μπορούμε, που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει πράγματα που πρέπει να ελέγξω»

«Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν φεύγουν οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα», ολοκλήρωσε.

Τα συγκινητικά λόγια της κόρης του

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος, που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα: ''Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα! Για εσένα''», είπε η Καλλιστώ Βαρδή.