«Είναι φόνος! Αυτούς τους μάγκες θα έπρεπε να τους...» - Ραγίζει καρδιές ο Ηλίας Μαμαλάκης για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη

«Προσπαθώ να μπω μερικές φορές στο κεφάλι αυτού του παιδιού που κάποιοι λένε ότι είχε μια μικρή εγκεφαλική καθυστέρηση»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Είναι φόνος! Αυτούς τους μάγκες θα έπρεπε να τους...» - Ραγίζει καρδιές ο Ηλίας Μαμαλάκης για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο (δείτε εδώ τι του είχε συμβεί), ο αγαπημένος σεφ Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό. Πέρα από το ότι αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του, δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τον θάνατο του Αντώνη στο Λιμάνι του Πειραιά, ένα θέμα που «γονάτισε» τους πάντες.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη

«Χαίρομαι που είμαι καλά. Δεν είμαι πολύ προσεκτικός και ξανάπιασα το περσινό μικρόβιο. Έπεσα σε πάρα πολύ καλά χέρια μου το θεράπευσαν, βρήκαν κι άλλες… αμαρτίες, ξαναμπήκα στο νοσοκομείο, τις έκανα κι αυτές καλά και πριν από μία βδομάδα βγήκα. Πλέον είμαι σε αποθεραπεία και είμαι πολύ καλά», είπε αρχικά ο σεφ και συνέχισε:

«Το να μείνεις πολύ καιρό σε ένα νοσοκομείο, όσο και να σε φροντίσουν οι δικοί σου άνθρωποι, η ψυχολογία σου πέφτει. Μένεις μόνος το βράδυ, βλέπεις ένα ταβάνι κίτρινο. Όλα τα κακά που έχεις περάσει στη ζωή σου σού έρχονται στο κεφάλι. Αυτό είναι πολύ αρνητικό. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή ότι μπορεί να πεθάνω. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθα μια σύγχυση».

Όσον αφορά τον θάνατο του Αντώνη: «Αυτό που έγινε ήταν φόνος. Προσπαθώ να μπω μερικές φορές στο κεφάλι αυτού του παιδιού που κάποιοι λένε ότι είχε μια μικρή εγκεφαλική καθυστέρηση κι ότι αγωνιζότανε να επιζήσει και δεν πείραζε κανέναν κι εσύ με το κύρος ότι είσαι πλήρωμα του δίνεις μια σπρωξιά και τον πετάς στη θάλασσα; Και δεν κάνεις και τίποτα; Δεν λες ένα σωσίβιο. Δεν λες στοπ; Είναι φόνος! Αυτούς τους μάγκες θα ‘πρεπε να τους ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια. Είναι σαν να σκότωσαν ένα παιδάκι απροστάτευτο παιδάκι. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Μπορεί να μην τον είχα συναντήσει ποτέ τον άνθρωπο αλλά τόση αδικία ρε παιδί μου;», είπε δακρυσμένος ο Ηλίας Μαμαλάκης.