«Νομίζω ότι σε 10 μέρες που θα τελειώσουν οι εξετάσεις...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

Βρίσκεται στο σπίτι του με την οικογένειά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι σε 10 μέρες που θα τελειώσουν οι εξετάσεις...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πέρασε μία πολύ δύσκολη περιπέτεια υγείας, η οποία τον κράτησε στο νοσοκομείο για πάρα πολλές ημέρες (δείτε εδώ την φωτογραφία του στο κρεβάτι του δωματίου του εκεί), μέχρι και την τελευταία ημέρα του Ιουλίου, που πήρε εξιτήριο.

Την Δευτέρα 7/8, λοιπόν, ο διάσημος σεφ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με όσα έζησε, αποκαλύπτοντας ποια είναι η κατάστασή του αυτή τη στιγμή και τι σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes, στο κανάλι του OPEN.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Πέρασα μία περιπέτεια η οποία είναι αρκετά περίπλοκη για να σας την εξηγήσω. Έμεινα 15 μέρες στο νοσοκομείο, έχω γυρίσει σπίτι μου, είμαι μια χαρά, είμαι αυτοεξυπηρετούμενος, έχω βγει κάτι βόλτες στον μανάβη και τον μπακάλη. Η οικογένειά μου με τρέφει για να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και νομίζω ότι σε 10 μέρες που θα τελειώσουν οι εξετάσεις θα είμαι μάχιμος και πάλι.

Είχα οργανώσει ένα καλοκαίρι με πολλά ταξίδια, τα οποία ματαιώθηκαν όλα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο, γιατί πρέπει να μείνω λίγο ήσυχος. Ονειρεύομαι τέλη Σεπτεμβρίου να βρω ένα ξενοδοχείο να είναι πάνω στη θάλασσα και να πίνω την καφεδάρα μου, ένα κρουασάν βουτύρου και να απολαμβάνω ξεκούραση», είπε χαρακτηριστικά.

Η σύζυγός του, Ντορίτα Πετρατζά, "έσπασε" τη σιωπή της πριν το εξιτήριο

Δείτε επίσης: «Υπέφερε τόσο πολύ που ο θάνατος ήταν...» - Τα σπαρακτικά λόγια του Μαμαλάκη για την πρώτη του σύζυγό που πέθανε

«Είναι καλά ο Ηλίας. Λογικά αύριο θα επιστρέψουμε σπίτι μας… Πήγαν όλα πολύ καλά. Απλώς χρειάστηκε να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο γιατί του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση. Διαφορετικά θα είχε βγει ήδη… Θα καλυτερέψει και άλλο η διάθεσή του όταν επιστρέψουμε σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.