«Αντί να το προσπεράσουν με τρόπο είπαν...» - Η απάντηση Γκουντάρα στις αιχμηρές δηλώσεις Πιερίδη & Τριαντάφυλλου για την Κάκκαβα

Φανερά απογοητευμένος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αντί να το προσπεράσουν με τρόπο είπαν...» - Η απάντηση Γκουντάρα στις αιχμηρές δηλώσεις Πιερίδη & Τριαντάφυλλου για την Κάκκαβα

Θέμα συζήτησης σε αρκετές εκπομπές έχουν βρεθεί οι δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη για το ρεπορτάζ που θέλει την Νάταλι Κάκκαβα να μπαίνει στην ομάδα τους (Καλοκαίρι yes που θα γίνει Χειμώνας yes) ως κεντρική παρουσιάστρια.

Και οι δυο τραγουδιστές που φέτος το καλοκαίρι είχαν το ρόλο των παρουσιαστών στην πρωινή εκπομπή του OPEN, μίλησαν αρκετά επιθετικά και αιχμηρά κατά της παρουσιάστριας και συζύγου του Γρηγόρη Γκουντάρα, παρόλο που η ίδια δεν τοποθετήθηκε ποτέ σχετικά με το εν λόγω ρεπορτάζ.

«Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, ενώ σε ίδιο τόνο ήταν και η δήλωση της Μαριάντας Πιερίδη - δείτε εδώ την αντίδραση τους.

Η απάντηση του Γκουντάρα σε Τριαντάφυλλο και Πιερίδη

Στην εκπομπή λοιπόν Super Κατερίνα, έπαιξαν σήμερα 12/9 το θέμα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παίρνει θέση και να απαντάει πως δεν έχει τεθεί κανένα θέμα για κεντρική παρουσιάστρια δικαιολογώντας την αντίδραση τους μιλώντας για τηλεοπτική απειρία.

«Δεν έχει τεθεί πρώτο όνομα ποτέ. Με στενοχωρεί, νομίζω ότι είναι μία τηλεοπτική απειρία γιατί πολύ έξυπνα η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα είναι κεντρική - που επαναλαμβάνω ποτέ δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα - κι αντί να το προσπεράσουν με τρόπο, είπαν "να κάτσει σπίτι της"», απάντησε χαρακτηριστικά.

Στο πλευρό του Γκουντάρα η Αφροδίτη Γραμμέλη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Mega Καλημέρα δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν αποφασίζει ο Τριαντάφυλλος για το ποιος θα ενταχθεί σε μια εκπομπή. Υπεύθυνοι για αυτό είναι η εταιρία παραγωγής και το κανάλι. Μάλιστα, υποστήριξε την Ναταλί Κάκκαβα η οποία δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με την είδηση που κυκλοφόρησε.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν μίλησε ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως τραγουδιστής. Μίλησε ως υπεύθυνος καναλιού και σχεδιασμού προγράμματος. Γιατί εμένα, έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος, όσα χρόνια δουλεύω.

Το ποιος θα είναι σε μια εκπομπή, γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα νομίζω, το αποφασίζει το κανάλι, ο διευθυντής προγράμματος και τα στελέχη του σταθμού. Δεν το αποφασίζω εγώ. Δεν ξέρω ακριβώς τι συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά αυτό το αποφασίζει μια εταιρία παραγωγής. Η Ναταλί δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια, δεν είπε εγώ παιδιά αποφάσισαν θα γίνω παρουσιάστρια κλπ», είπε η δημοσιογράφος με τους συνεργάτες της να συμφωνούν.