«Σας παρακαλώ προσέξτε το λεξιλόγιό σας» - Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα εξαιτίας του Αχιλλέα Μπέου

Τι συνέβη με τον Δήμαρχο Βόλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σας παρακαλώ προσέξτε το λεξιλόγιό σας» - Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα εξαιτίας του Αχιλλέα Μπέου

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Τρίτη 12/9, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο Αχιλλέας Μπέος, ώστε να ενημερώσει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βόλος μέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που "χτύπησαν" την πόλη.

Όταν, όμως, έγινε αναφορά για τα λόγια του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη συναυλία του σχετικά με τους πληγέντες, ο Δήμαρχος εξερράγη και η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να τον συγκρατήσει, ώστε να μην ακουστούν ανάρμοστες εκφράσεις στον αέρα.

Σε δύσκολη θέση η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA με τον Αχιλλέα Μπέο

«Σε δύο ώρες θα βγούνε τα αποτελέσματα. Κατά πρώτη εκτίμηση τα αποτελέσματα είναι αυτά που λέει ο μαλ@κα@ς ο δήμαρχος. Δεν είναι κακό το μαλ@κα@ς», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, επισημαίνοντάς του: «Παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στον αέρα. Είναι πρωί. Δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις, υπάρχουν παιδάκια που βλέπουν».

Με τον Αχιλλέα Μπέο, όμως, να συνεχίζει: «Εσείς εκτιμάτε αυτόν τον φλώρο, εγώ δεν τον εκτιμώ. Ο κύριος Ιωαννίδης μπορεί να με βρίζει. Έχουμε μία κόντρα, δεν θα ασχοληθώ με τον Ιωαννίδη». Η Κατερίνα Καινούργιου, τότε, πήρε ξανά τον λόγο και του υπενθύμισε: «Τι λέτε κύριε Μπέο, μιλάμε για έναν τεράστιο καλλιτέχνη με πολύ προσεκτικές απόψεις πάντα. Θέλω να ακούσουμε τι είπε! Σας παρακαλώ προσέξτε το λεξιλόγιό σας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, ως απάντηση στα λόγια του καλλιτέχνη, ενώ νωρίτερα έγινε χαμός και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον ίδιο λόγο (δείτε εδώ αναλυτικά τι ειπώθηκε προς το πρόσωπό του και γιατί τσακώθηκαν στον αέρα): «Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου, Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα όσο βιώνουν οι πολίτες του Βόλου, διοργάνωσε και μια συναυλία για να τον εκφράσει (κα να βγάλει το απωθημένο του βρίζοντας με). Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…»

Αχιλλέας Μπέος ανάρτηση για Αλκίνοο Ιωαννίδη