«Έχω κρατηθεί πάρα πολύ καιρό και δεν το έχω πει! Έχει...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον Χρήστο Χολίδη

Κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω κρατηθεί πάρα πολύ καιρό και δεν το έχω πει! Έχει...» - Αποκάλυψη

Ο Χρήστος Χολίδης, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την Θέλξη, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Αγαπώ αυτό που κάνω, δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει. Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτήν τη δουλειά που αγαπώ, δε με νοιάζει να γίνω το πιο λαμπρό αστέρι», ανέφερε αρχικά σχετικά με το επάγγελμά του και τον χώρο της μουσικής.

Και έπειτα δήλωσε: «Αντιμετωπίζω τις θαυμάστριες με σεβασμό. Παλιά η ζωή μου ήταν στα μανταλάκια, τώρα δεν υπάρχει πια αυτό».

Δείτε επίσης: Τους διέλυσε η ζήλεια και... - Όλο το παρασκήνιο του επεισοδιακού χωρισμού Χρήστου Χολίδη και Δούκισσας Νομικού

Η αποκάλυψη της Φλορίντα Πετρουτσέλι για την προσωπική ζωή του Χρήστου Χολίδη

Όπως πάντα, ο καλλιτέχνης επέλεξε να μην αποκαλύψει τι συμβαίνει στα προσωπικά του, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει και τον εαυτό του, αλλά και τους ανθρώπους του από τα φώτα της δημοσιότητας και ότι έρχεται μαζί με αυτά, ωστόσο μετά το τέλος του βίντεο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε μία αποκάλυψη "βόμβα" για τον ίδιο.

«Ο Χρήστος Χολίδης έχει μια σχέση πάρα πολύ σοβαρή, την οποία δεν την ξέρει κανείς, αλλά την ξέρω εγώ. Έχει σχέση με μια κοπέλα που δεν έχει σχέση με το χώρο και είναι πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να μάθουμε κάποια έκπληξη. Έχω κρατηθεί πάρα πολύ καιρό και δεν το έχω πει. Εγώ το ξέρω γιατί έχουμε μια κοινή γνωστή», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ τι είχε απαντήσει εκείνος στις φήμες περί γάμου).