Σε παρεκκλήσι για προσευχή πριν από την πρεμιέρα στο MEGA η Δανάη Μπάρκα μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου (Φωτογραφία)

Μετά την καθυστέρηση της έναρξης του Πάμε Δανάη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Μπάρκα
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα δεν έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 11/9 στο MEGA με την εκπομπή Πάμε Δανάη, όπως έκαναν όλες οι υπόλοιπες εκπομπές της πρωινής ζώνης των καναλιών (δείτε εδώ γιατί), όμως πρόκειται να επιστρέψει στον αέρα από αύριο, Τετάρτη 13/9.

Πριν αυτό συμβεί, ωστόσο, αποφάσισε με την μητέρα της να επισκεφθούν ένα μικρό εκκλησάκι για να προσευχηθούν, όπως είχε κάνει και η Φαίη Σκορδά πριν από τη δική της πρεμιέρα. Το γεγονός, μάλιστα, έγινε γνωστό μέσα από το προφίλ της Βίκυς Σταυροπούλου στο Instagram.

Σε εκκλησάκι για προσευχή πριν την πρεμιέρα η Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της

«Σήμερα πήγαμε στο παρεκκλήσιο Κολεόνι, αύριο το πρωί όμως θα Πάμε Δανάη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Βίκυ Σταυροπούλου Δανάη Μπάρκα εκκλησία

Αυτός είναι ο πατέρας της και πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με το χαμόγελο να μη φεύγει ποτέ από τα χείλη της και τη διάθεσή της να είναι πάντα ανεβασμένη!

Άλλωστε όπως λένε δεν είχε, που να μοιάσει, μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένας εξίσου φωτεινός άνθρωπος, που πάντα γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων, που είναι δίπλα της.

Μαμά και κόρη αν της βάλεις δίπλα δίπλα μοιάζουν πολύ, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα έχει στοιχεία και από τον πατέρα της, Κύριο Νώντα, τον οποίο δε βλέπουμε συχνά, ωστόσο μια παλιότερη ανάρτηση στης παρουσιάστριας μας δείχνει την ομοιότητά τους.

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Πηγή: Facebook