Breakfast@Star: «Πιστεύεις ότι όλοι κοιμούνται γύρω σου ευχάριστα; Ροχάλιζες σαν...» - Τα παράπονα της Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

Η καθημερινότητα του ζευγαριού στο σπίτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Breakfast@Star: «Πιστεύεις ότι όλοι κοιμούνται γύρω σου ευχάριστα; Ροχάλιζες σαν...» - Τα παράπονα της Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

Μία ημέρα μετά την πρεμιέρα τους στο κανάλι του STAR, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου (δείτε εδώ τα πρώτα τους λόγια), καλωσόρισαν τους τηλεθεατές με κέφι και τη διάθεσή τους στα ύψη, μόνο που η παρουσιάστρια δεν είχε κοιμηθεί πολύ όπως αποκάλυψε.

Ο λόγος; Το ροχαλητό του συζύγου της, το οποίο δεν σταμάτησε όλο το βράδυ, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μη μπορεί να βρει ησυχία. Γι' αυτό δεν δίστασε να του εκφράσει το παράπονό της στον αέρα του Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης 12/9.

Το παράπονο της Ελένης Χατζίδου για το ροχαλητό του Ετεοκλή Παύλου

«Είναι πολύ γλυκούλης! Πριν βγούμε μού λέει ότι έχω σοκολάτα στο πουκάμισο. Ήταν τέλειο για να βγω έτσι. Παιδί μου είσαι με τα καλά σου; Δηλαδή έκανες αυτά που έκανες χθες το βράδυ... Πιστεύεις ότι όλοι κοιμούνται γύρω σου ευχάριστα; Δεν πήρε χαμπάρι! Κάποιος είναι άυπνος σήμερα. Ροχαλίζεις σαν...» είπε η Ελένη Χατζίδου και εκείνος της απάντησε: «Σε ενοχλεί το ροχαλητό μου; Εμένα δεν με ενοχλεί. Τέλος πάντων, αυτά είναι δικά μας προσωπικά».

Δείτε επίσης: Επέτειος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - Η ανάρτηση με φωτογραφίες από το γάμο τους

Η αποκάλυψη για την ερωτική τους ζωή

Σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 20/01 η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή το θέμα της συζήτησης που είχαν (δείτε εδώ τι έπαθε πρόσφατα η κόρη τους).

Συγκεκριμένα, η ομάδα της εκπομπής μιλούσε για το σεξ και μετά από πόσα ραντεβού έρχεται, κάτι το οποίο θέλησε να αναφερθεί εκτενώς η παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος δισταγμού.

«Το πρώτο ραντεβού δεν θα πρέπει να περιέχει σεξ. Συγγνώμη εάν ακούγομαι παλιακιά αλλά το πιστεύω πολύ. Αν θες πάρα πολύ και σου βγει, κάν’ το» ανέφερε η Λιλή Πυράκη στην αρχή της συζήτησης ενώ η Μαίρη Αργυριάδου συμπλήρωσε: «Υπήρχε μία εποχή η προκατάληψη ότι εάν η γυναίκα ενδώσει από το πρώτο ραντεβού… Εγώ λέω: αφεθείτε ελεύθεροι».

Τότε, η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο και είπε στον Ετεοκλή: «Εμείς τι κάναμε; Σχετικά γρήγορα, δεν το κουράσαμε, ε;» με τον ίδιο να απαντά: «Εμείς είμαστε εξαίρεση. Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι. Δεν σημαίνει ότι εάν περιμένεις τρεις μέρες ή πέντε ή δεκαπέντε είσαι πιο σοβαρός ή το βλέπεις σοβαρά και αν το κάνεις απ’ το πρώτο δεν είσαι. Δεν πρέπει να υπάρχει σχέδιο. Πρέπει να κάνεις αυτό που νιώθεις».

«Εγώ πιστεύω ότι ούτε φιλί πρέπει να δίνεις στο πρώτο ραντεβού» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου. Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε και μπήκε σε σχέση το 2018 και μάλιστα η τραγουδίστρια είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της: «Είμαι καλά, πιο καλά από ποτέ. Η πρώτη επαφή ήταν στο γυμναστήριο και έχει γίνει πια ο personal μου!».