«Δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα» - Η αποκάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη για τη σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη μετά τη δικαστική διαμάχη

Έχουν περάσει από 40 κύματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα» - Η αποκάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη για τη σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη μετά τη δικαστική διαμάχη

Με αφορμή την πρεμιέρα του Θέμη Αδαμαντίδη, της Κατερίνας Στανίση και του Γιάννη Καψάλη η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό, η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, πλησίασε τον πρώτο για να του αποσπάσει μερικές δηλώσεις.

Πέρα, όμως, από τα επαγγελματικά του σχέδια και τη μουσική του, ρωτήθηκε και για την σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη, η οποία πέρασε από 40 κύματα, αφού οι δυο τους βρέθηκαν μέχρι και στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες για ξυλοδαρμό, αλλά στο τέλος κατέληξαν και πάλι μαζί.

Η αποκάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη για τη σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη μετά τη δικαστική τους διαμάχη

«Δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα, αλλά είμαστε καλά», αρκέστηκε να πει απλά ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης: «Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι! Οι μηνύσεις...» - Οι δηλώσεις Αδαμαντίδη και Κίρκη για την σχέση τους

Οι δηλώσεις της και η διάψευση του χωρισμού

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μία φήμη σχετικά με τη ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη, πως δηλαδή η σχέσης του περνάει μια κρίση με το χωρισμό να έχει μπει ανάμεσά τους.

Τα πράγματα εξακολούθησαν να μην είναι ξεκάθαρα σχετικά με το τι συμβαίνει εν τέλει ανάμεσα στους δύο, με την κάμερα του Καλοκαίρι Yes να προβάλλει τη Δευτέρα 17/7 με αποκλειστικό ρεπορτάζ μια νέα εξέλιξη.

Ο Θέμης οδηγούσε το αυτοκίνητό του, από το οποίο κατέβηκε ως συνοδηγός η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής κάνοντας γνωστό και σαφές, πως είναι όλα καλά ανάμεσά τους!

«Τον στηρίζω πάντα, όλα καλά! Ρωτήστε τον και εκείνον», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.